Upplands Cupen Lottad



Än vart det inte riktigt dags för Jullov.
Den nya Upplands Cupen har då lottats.

Och vad menas då med den nya Upplands Cupen.  Inför säsong 2011 har man ifrån förbundet valt att göra om cupen. Samtliga matcher skall iår spelas på konstgräs.
Första omgången spelas i form av gruppspel.
32 lag av 56 går vidare till slutspel. Slutspelet spelas i enligt utslagnings princip efter sommaren.

Det är fortsatt bonus straffar som gäller där man får en straff på per division.

Grupp 7-våran grupp
Frösunda SK -2 straffar
(Frösunda som var förra årets kometlag gick hela vägen till final i förra årets Upplands Cup där det slutligen tog slut emot BKV)

Roslagsbro  +1 straff
( Roslagsbro gick även dom lång i förra årets cup där just Frösunda slog ut dom i semifinalen)

Rånäs -1 straff
(Laget som har inför denna säsong knutit sig an Edsbro gamla headcoach Aldrin. I truppen återfinns även en gammal RSK spelare Johan Holmberg.)

Söderbykarl -1 straff
(Labbe och Nexh tidigare klubb mycket länge sedan vi träffade på dom en fulllängds plan nu. Brukar vara ett välbekant inomhus motstånd där matcherna alltid blir hårda och underhållande.)

Samtliga Grupper Upplands Cupen

Regelverket Upplands cupen 2011


Sidbyte

RSK herrlag går nu på julledighet. Och det är men spänningen vi ser framemot det nya året. Året kommer att inledas med sen numera klassika RSK Knallen.
Efter Knallen drar sedan försäsongen igång på allvar. Vi kommer iår att spela mer inomhus cuper än tidigare där vi bland annat kommer att spela Gottröra Cupa samt Rimbo Cupen.

Tiden i mellan oktober och december brukar i vanliga fall vara en ganska lugn period. Men iår har det hänt något vi har i snitt haft i mellan 15-20 personer per träning något som självfallet är extremt kul. Och detta innebär sjävlfallet även att vi kommer att få se en antal nya ansikten i RSK nästa år. Något som vi kommer att redovisa här på bloggen efter nyår.

Bloggen har även den nyheter på gång bland annat med att par nya blogg pennor inför denna kommande säsongen. Men även några nya funktioner kom att trilla in.
Man kan även följa oss på Facebook det enda du behöver göra är att trycka gilla så är du med sen.

Som sagt det händer mycket inför nästa år och i med detta önskar vi alla en God Jul och ett Gott nytt och så syns vi i början av det nya året.



Ledarstaben 2011



Ledarstaben inför säsong 2011 börjar nu ta fart. Laget som inför denna säsong har fått ett stort tillskott av spelare något som vi gå in på lite närmare längre fram här på bloggen.

Om vi börjar på tränarsidan så har här det blivit en del förändringar. Martin Folkesson som gjorde en bejublad säsong som huvudtränare förra året. Väljer att kliva sitt uppdrag då familjetiden blir svår att kombinera med fotbollen. Martin som har varit mycket uppskattad under sin tid avtackades under års festen.

Inför säsongen ser i tränar läget ut på följande sätt. Christoffer Johansson kliver upp på ett delat huvudtränaransvar tillsammans med en mycket bekant RSK profil. Jean Anjou som för ingen är obekant kommer tillsammans med Crille forma tränarpar. 

På årsfesten tackade även glädjande Ralf " Raffe" Källström ja till ytterligare en säsong. Raffe blir även iår förutom moralensväktare lagets alltid lika uppskattade Målvaktstränare.


Även Andreas Johansson återfinns i laget även nästa år som matrialansvarig. Andreas som förra säsongen kom i laget fortsätter alltså även denna säsong.


Spikad Serie

Serien fastställdes även på repskapet vilket gör att vi även denna säsong spelar i div 5 östra.

Förslaget premiär motståndare blir våran avslutningsmotståndare ifrån förgående säsong.  Nämligen Funbo IF.

Premiären ser ut att bli den Söndagen den 24 april borta emot Funbo.


Det slutgiltiga programet fastställs i Januari på den sedvanliga serie läggningen. Mer info angående våra kommande motståndare kommer på sedvanligt vis här på bloggen under försäsongen.

Men nya i serien just nu är Gamlis, Vesta, Markim, VP, Rasbo samt Edsbro.

Mer om serien hittar på följande länk


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus