Finbesök i Uppsala

Frallan Magnusson var åter igen tillbaka i Edsbro tröjan något som vart tungan på vågen för att Edsbro återigen tar en 3 poängare.
Edsbro som hade kommandot i första halvlek tog ledningen efter två fasta situationer. Laget som vanligt uppvisade stabilt försvarsspel fick ytterligare en nivå i spelet med Frallan på plan.
HÖ/FF reducerar slutligen på straff men segern tas slutligen med hem till Edsbro.

Rasbo tog revansch hemma på Rasbo IP. Förlust i premiären 4-0 vart seger 4-1 idag istället. Och Rasbos fina hemmaspel forsätter.

Och slutligen Markim firar sommar med en serieledning. Ytterligare en seger denna gång borta emot Alunda ger nu Vallentuna laget en ledning med 2 poäng inför uppehållet.

Riala och Norrskedika fullbordar den 12 omgången på lördag. Därefter tar serien sommarlov för att sedan startat upp i Augusti igen.

Och slutligen så fick vi denna bild skickad ifrån två kollegor till Crille. Som träffade en annan kille som kan kicka boll. Bilden är tagen på restaurang Åkanten i Uppsala.

Gamlis starkast i Uppsala derbyt

Gamlis krigade slutligen hem 3 poäng i derbyt hemma emot Vesta.
Detta gör att man nu går upp i serieledning.
Dock så kan man trilla ner redan ikväll då Markim tar sig an Alunda på Korsängens IP. En svår borta match som alla vet.
Alunda har just nu 3 vinster en oavgjord och en förlust hemma denna säsong.

Edsbro beger sig upp till natursköna Tallarnas för att ta sig an ett revansch suget Harg/Östhammar.
Förra mötet i mellan dom båda slutade med delad pott.

Och slutligen så tar Rasbo sig an återigen VP och räkna med att Rasbo vill ha revansch ifrån förlusten i premiären.

Uppsala derby

Det återstår just nu 5 st matcher innan hela serien går på uppehåll.
Ikväll tar Gamlis sig an Vesta i het Uppsala derby. Gamlis som ligger i slagläge jagar viktiga poäng för att sätta press på Riala och Markim som spelar under morgondagen.

Markim tar sig an Alunda borta på Korsängens IP. Markim som veckan innan midsommar gjorde klar med två nyförvärv.
Sebastian Thylander målvakt kommer senast ifrån Sollentuna.
Markim skriver på sin hemsida.
Moderklubb IFK Sollentuna och som junior gick han till AIK och BP och spelade där i respektive lags första lag. En bra skolad målvakt som vi kommer få nytta av. Sebbe har dock inte tränat fotboll sen junior tiden (10 år) så han är lite rostig, dock har han spelat volleyboll på hög nivå hela tiden. Så han är van att ta bollen med händerna...

Markim andra nyförvärv är Carl Tomeszewski forward.
Moderklubb Markim Orkesta IF. Carl flyttade ner till Skåne för några år sedan där har han tillhört Trelleborg FF, IFK Trelleborg och Svedala. Mycket talar dock att han flyttar ner till Skåne för nya studier till hösten
Markim som har gjort en stark säsong slåss nu för att avsluta den här delen av säsongen som serieledare.

Riala som ligger precis bakom Markim och Gamlis. Riala beger sig till Norrskedika IP under lördagen i jakt på en ytterligare 3 poäng och på så sätt fortsatt kontakt med dom två tätt lagen.

Viktiga lag för dom 3 topplagen som sjävlfallet vill ha bästa utgångsläge inför andra halvan av säsongen

HÖ/FF tar sig an Edsbro hemma. Edsbro nu med ny ledning då Kenneth Lundberg valde att avsluta sitt uppdrag efter förlusten emot Markim. Men man har inte legat på latsidan spelare ska vara på väg in och en ny tränare skall vara klar.
Och slutligen så tar Rasbo sig an VP. Rasbo som har gjort en mycket stark första del av säsongen som nykomlingar. Nu tar man sig an VP hemma på sin borg inte enda förlust hittils iår och endast 1 insläppt mål.

Norrskedika i Upplandscupen

Årets Upplands cup rullar vidare. Vi tog oss slutligen vidare på poängkvotering vilket gör att vi nu är i 16 delsfinal.
Och lottning ger oss Norrskedika där vi har hemma favör.
Slutspelet drar igång direkt efter serien är färdig spelad.

Fullpott för Ahmad

Så kommer då till slut ett något försenat blogg inlägg ifrån veckans hemmamatch. En någorlunda stor svensk storhelg med tillhörande tilltag har kommit lite i mellan.

Men vi ska börja med någon som kommer se tillbaka på midsommar helgen med varmt hjärt. Ahmad Yousef fick klara direktiv inför den andra halvleken emot HÖ/FF. Nu går du ut och gör mål sen kan du åka föda barn. Och mycket riktigt Ahmad målskytt i andra halvlek. Blir sedan stolt fader till en liten Ellinor klockan 9 på torsdags morgonen.
Ahmad hälsar varmt till laget och familjen mår bra. Ett stort grattis till Ahmad med familj.

Andreas Ländin, Kalle Gäfvert, José Hiuaqiuo, Ahmad Yousef, Rudi Milaimovic

Tomas Jansson, Rickard Persson, Tomas Johansson

Nu till matchen.
Vi gick ut i onsdagens match med full fart vilket skulle rendera i ett par mycket händelsrika första 10 minuter.
Målchans efter en minut omställning och målchans åt andra hållet och slutligen mål i den tredje minuten.
Målet kommer efter ett mycket fint samspel i mellan Niklas, Tomas och slutligen Ländin som iskallt rullar in bollen vid målvakten bortre stolpe.
Men det ska inte dröja länge innan HÖ/FF svarare i en tilltrasslad situation så lyckas slutligen HÖ/FF rullar in bollen då både våran mittback och målvakt och lite mer löst folk ligger i en hög. '
Det känns som vi har ett bra tag om matchen medans HÖ/FF fasta situationer är mycket farliga rent av obehagliga.

Men vi ska ta ledningen igen och det har återigen blivit dags för ett mittbacksmål. Efter en hörna kommer bollen ut till Rickard som rullar bollen till  Kalle som dom senaste träningarn har tränat målskytte. En fin träff ifrån distans som sitter fint vid stolpen.
Vi har nu en mycket bra period i matchen där vi har flertalet chanser att utöka ledning Jansson har en som ringer i stolpen. Ländin och Niklas har ett par mycket heta chanser.
Men så var det där med fasta på en frispark tar sig HÖ/FF åter in i matchen.
Efter målet får nu gästerna nytt bränsle och halvlekens sista del ska komma att gå till gästerna. Nu hotar man både i anfalls spelet och långlöpen och vi får en något tuffare period.
Men vid fredar oss in i halvlek.

Andra halvlek och det skall komma att bli ett ställnads krig. dom första 10 minutera. Vi går jämnt innan vi sakta börjar ta över.
Och vi tar slutligen ledningen då José når högst på en hörna. Efter målet har vi nu ett bra tryck och vi har flertalet heta målchanser. Bland annat så slår Ländin en mycket fin boll på borte till Niklas som tyvärr inte får kontroll.

Och så var det här med Ahmad
I ett anfall får en HÖ/FF spelar bollen på handen. Ahmad tar straffen och målet är avklarat nu var det som sagt bara barnet kvar.
Dagens sista mål kommer ifrån Rudi som för dagen gör debut i RSK tröjan. Rudi sticker i djupet på fin passning ifrån Turken. Avslutet är kliniskt och dagens seger siffror skrivs slutligen till klara 5-2.
En skön vinst att ta med sig inför serieuppehållet.

Nu väntar vila ifrån serien men laget tränar vidare redan i nästa vecka.

Förlust i derbyt

Dagens förlust är både stor och tung.
En dag som denna lyfter vi på hatten för Riala som gör en match i närmaste perfektion. Riala lyckades med allt man tog sig till och bjöd oss på en rejäl näsbränna.
Spelar Riala som man gjorde idag kommer vi nog inte få möjligheten att ta revansch nästa säsong.
Grattis Riala!

Vi kommer nu lägga detta bakom oss och lägga fokus på avslutningen av säsongen med träning nu på tisdag och match igen på onsdag.

Inför ett derby

27 augusti 2008 var den senaste gången ett derby i mellan Riala och RSK slutade med seger åt något håll.
2008 vann Riala dom båda möterna medans året innan var facit tvärtom.

Att det är ett derby båda lagen ser framemot råder det ingen tvekan om. Mycket fokus ligger på Riala inför söndagens fajt. Hemmaplan stark serieinledning och en slagkraftig trupp skapar förväntningar på hemmalaget.
Vi går in med högt huvud där vi framför allt tänker njuta av att spela ett derby igen. Vi har en positiv trend i laget just nu men ett derby är alltid ett derby. Förflutet eller framtid spelar ingen roll på söndag det handlar om vem som vill det mest.

Sommartider....

Uppladdning är nu i full gång inför söndagens derby på Lundbyvallen. Och vi är nu i slut fasen av en intressant första del av säsong 2011.
3 av dom fyra seriefavoriterna inför säsong ligger mycket riktigt i slagläge inför fortsättning. Gamlis som vann igår emot VP leder just nu serien precis framför Markim och Riala båda med en mindre match spelad.
Och när vi nu har sett dom flesta lagen i serien men framför allt topplagen just nu. Så tycker jag man kan summera det på följande sätt.

Gamlis uppvisar ett stort fotbollskunnade med en god spelide och kreativt spel. Markim ruggit starka match efter matchen även om det inte är någon skön fotboll längre. Men det kanske är just det som är nyckelen man har blivit ruggit tajta bakåt. Något som man föll på förra gången man slogs om serien.
Riala lever högt på sin offensiv Thorleifsson och Anton Holmberg har varit gifitiga men man har gjort mycket mål inom laget. Om laget lider just nu av att ha tappat ena av sin guld forward ser jag som tveksamt. Tror laget kommer kunna ganska oförändrat tugga på.

Runt strecket hittar vi just nu Edsbro och HÖ/FF. HÖ/FF just nu ovanför stecket har legat under densamma ett tag. Funbo och lite otippat VP ligger just nu på nerflyttning. Edsbro lider tungt av den allt för tunna truppen, man har helt enkelt för lite folk. Och skulle laget få in lite mer spelare så skulle man ganska så omgående bli slagkraftiga för kapacitet finns. Funbo har även dom tungt med tillgången av folk. Många matcher med nya spelare och för få avbytare har skapat bekymmer för laget. Dock så har man endast en avbytare med emot VP en match man slutligen vann med 4-5.

Men när vi nu avrundar vårsäsongen i nästa vecka så vet vi att vårsäsongen och höstsäsongen är två helt olika serier.
Semester tider, skador och avstängningar och mer där till sätter alltid en mycket tydlig prägel på återstarten. Ett lysande exempel är Alunda förra säsongen man avslutar precis ovanför strecket på 13 poäng på våran.För att sedan på hösten ta 23 poäng och sluta som 4 i serien.

Men framför allt ni som läser och följer bloggen vad tycker ni hittils om den första delen säsongen?

RSK-Funbo 5-1 (0-0)

Andreas Ländin 2, Tomas Jansson 3

Andreas Ländin 2, Tomas Jansson 2

Marcus Andersson, Joakim Larsson

Veckans Val Tomas Johansson

En magisk kvart och två killar som tillsammans skapar hela 9 poäng skulle bli avgörande i dagens match.
Men vi börjar ifrån början dagens match som är en tidigare lagd första omgång på höstomgången. Gjorde att vi återigen tar oss an Funbo.
Funbo ett lag genom åren erkänt tufft motstånd för RSK. Men vi fick en rejäl islossning i premiären som bekant där vi vann med klara 6-0. Och frågan var om dagens match skulle kunna ge samma utfall.
Och ser man till inledningen till matchen så ser det inte riktigt så ut.
 Vi kanske gör en av våra svagaste halvlekar denna säsong då det i princip inte funkar för någon där ute.
Vi får inte till passningsspelet något som är en effekt av att vi har lite för lite rörelse inom laget. Viljan finns där men vi får inte till det helt enkelt. Men vi håller ihop laget vilket gör att även om Funbo har taktpinnen och vi inte lyckas skapa något nämnvärt framåt. Så faller inga mål i första halvlek.
Dock var det kul att se Berra tillbaka i a-lags tröjan som försökte visa vägen med en enorm kamplusta.

Andra halvlek och vi gör ett antal byten inom laget. In kommer bland annat Andreas Ländin och det ska bli början på en magiskt kvart. Ländin inleder redan efter ett par minuter med ett tungt skott som målvakten bara kan boxa bort.
Ländin visar vägen men hela laget har nu ryckt upp sig rejält och det ska bli en mycket starkt halvlek kan till och med vara en av dom bästa iår.
Vi är nu rörliga spelar med korta touch och framför allt så tar vi löpningar i hela laget.
Och det blir en fröjd att se vad som nu kommer, Ländin inleder målskyttet efter en tilltrasslad situation i boxen Jansson spelar fram bollen och Ländin krigar in den. Och bara ett par tre minuter så är det dags igen. Denna gång är det Ländin som efter enormt förarbete spelar fram en framrusande Jansson som bara kan dunka dit den.

Firma Ländin & Jansson skördar framgångar

Dagens tredje mål kommer efter att Ländin har vänt runt sin försvarare efter ett inkast ifrån Martin. Sen med en höjdboll hittar han ja just det Tomas Jansson.
Fjärde målet så är det åt andra hållet Jansson spelar Ländin utanför boxen som efter ett antal 2 fotare slutligen kan rulla sitt andra mål.
Funbo kvitterar sedan på en hörna innan det är dags för dagens sista mål. Jansson stressar sin försvarare och vinner bollen för att sedan fri med målvakten inte göra några misstag.

Dagens match kan inte summeras på något annat sätt än följande, vi tar återigen ansvaret igen tillsammans Jansson och Ländin visar vägen i andra halvlek. Men det räcker inte med två att spela en halvlek som vi gör i andra. Alla gör verkligen sitt fulla i varje läge vilket så tydligt ger effekt 5 mål i andra är enormt bra.
Hela laget kan sträcka på sig idag men framför allt så tar vi med oss denna känsla inför Söndagens stor derby som ska bli helt sjukt kul.

Inför Funbo

Varför göra något annat när man kan spela boll?
Dagens kommentar i omklädningsrummet igår och det är just så, det är tajt i mellan matcherna just nu. Vi är nu på upploppet av vårsäsongen och 3 matcher återstår.
Kvällens match som är en match ifrån höstomgången gör att vi återigen möter Funbo denna gång hemma.
Funbo som har haft ett tuff inledning av säsongen är inne i en positiv trend just nu då man slog VP med 4-5 senast.

Laget tränade igår lätt inför kvällens match med fokus på spel och rehabträning.

RSK-Markim/Orkesta 1-3 (0-2)

Ahmad Yousef (straff)

Kalle Gäfvert, Ahmad Yousef

Veckans Val Andreas Ländin

Omgång 9 och vi ställdes inför Markim som var på jakt efter serieledningen. Och det är med högt huvud vi går inför dagens match. Men det ska komma att bli en het match på många sätt det lilla skyfallet ett par timmar innan match bytes ut till närmare 25 gradig värme.

Vi visste att Markim skulle komma ut med max fart så vårat fokus står först till att ligga rätt och stäng och låta Markim springa av sig. Markim har ett par farliga lägen inledningsvis men pressen avtar efter ca 15 minuter vi börjar nu äta oss in där framför allt Niklas, Wille , Sunshine och framför allt Jocke Larsson har ett par vassa lägen.
Jockes nick gör målvakten en mycket stark räddning på Jocke har även en frispark senare i halvleken som tar i muren och håller på att ställa målvakten. Sunshine är helt fri med målvakten men bollen räddas.
Det känns som vi är på gång även om det är Markim som äger taktpinnen. Och det är Markim som tar ledningen på en sitatuion som känns något bekant.
Dom såg förra årets sista match emot Roslagsbro vet nog vad vi menar, bollen skall rensas i boxen men den går i bröstet på en egen spelare bollen studsar sen i sin tur fram till en friställd Markim spelare som bara kan rulla dit den.
Efter målet har vi svårt att hitta fokuset och Markims andra mål kommer när vi står och tittar på när Markim anfaller.

Vi brinner av i halvtid och kommer överens om att ge varandra att tydlig svar.
Och vi börjar stark redan efter ett par minuter så hittar José i trängt läge ovansidan av ribban, Markim som nu har fallit tillbaka lite och ligger rätt är dock farliga i omställningsspelet där bland annat Renato återigen skall komma att göra en fantom räddning.
Men det är vi som har kommandot i andra halvlek och lägen finns det. Johan Karlsson hittar stolpen, Mackans nick på en hörna räddas på mållinjen. Både Turken och Niklas har ett par lägen precis utanför.
Vi är verkligen värda mål men vi får inte dit den. Istället kommer målet på straff efter Tomas blir fälld. Ahmad slår in den. Men det blir inte mer mål.

Summeringvis det känns som vi har varsin halvlek i dagen match. Vi tar inte jobbet fullt ut i första halvlek medans vi till fullo gör vårat yttersta i andra halvlek. Hade vi fått dit våra lägen i andra halvlek så hade det kunna räcka både till 1 och 3 poäng. Det vi får ta med oss ifrån dagens match är framför allt våran uppryckning i andra halvlek när vi knöt näven och verkligen tog jobbet till fullo. Vi hade inte flytet med oss igår medans Markim gjorde det bra. Och en skugga ska lägga över deras 3 poäng.
Nu väntar ny match redan på onsdag då Funbo kommer på besök.

Direkt efter matchen så spelade även reservlaget emot Rånäs. Matchens vinns med klara 6-1 efter 3 mål ifrån Rickard och var sitt ifrån Berra, Tommy och Norrby.
I matchen så åker Joakim Sunshine på en riktigt stjärnsmäll. Smällen kommer inte på grund av fullt spel men snarare olyckliga omständigheter. Men faktum är att den tar illa och Jocke blir liggande.
Då Jocke är så pass omtöcknad så väljer man att skicka honom till sjukhus där man konstaterar en kraftig hjärnskakning, Jocke är öm i nacke och har väldigt ont i huvudet men mår under omständigheter bra. Även om han inte själv kan redgöra av vad som har hänt.
Jocke kommer bli bort ett tag och vi samtliga önskar honom en snabb tillfrisknad.

Omgång 9

Vi har varit inne på det tidigare det är en mycket intressant helg vi har framför oss. Gamlis som hade en tuff borta match framför sig gjord det på bästa sätt. Joakim Ågren just nu seriens skyttekung hänger hela 3 mål bort emot Norrskedika. En match som slutligen slutade ed 1-5 seger.
Något som gör att Gamlis nu ligger som serieledare inför morgondagens matcher.
I
bild ifrån Gamlis hemsida

Riala på jakt att ta tillbaka serieledningen har en mycket tuff borta match framför sig.
Rasbo utan förlust hemma denna säsong trivs hemma men dom möter ett starkt bort lag då Riala inte har förlorat någong match borta denna säsong.

Sen har vi våran match. Markim som även dom jagar serieledning kommer till den som alla nu vet närmast perfekta Rådmansö Schakt Arena.
Markim som dras med en del skador och avstängningar för tillfället spelade förra helgen en mycket starkt fotboll första 20 minuterna emot Rasbo. Därefter vart det krampaktigt men seger tog slutligen i land med endast minuten kvar.
Det är en roligt fotbollsvecka som väntar Markim ett lag som alltid är tuffa att möte men självförtroende är högt just nu i truppen och axlarna sitter lite längre ner. Vi har allt att vinna imorgon och det ska bli en mycket spännade match.

Truppen som kan komma att förändras ser just nu ut på följand sätt.

Kort!?

Gula kort eller antalet kort rättare sagt.
Antalet kort kan det tydas på flera sätt.
Ett lag med många kort innebär det att det är ett lag som spelar fysiskt eller kanske man kanske krigar varje meter vilket gör att ibland når man inte hela vägen fram och kortet blir en effekt.
Eller kan det vara så att man helt enkelt vill spela på gränsen?

Men man kan även vända på det ett lag med få kort är det ett lag som spelar boll och inte lägger fokus på det fysiska spelet eller man kanske helt enkelt inte ens försöker full ut.

För att sedan inte prata om den varierande domaren insatsen.

Kontentan i dagens i inlägg är i alla fall som följer, vi har sammanstället antal kort per lag i serien,
 hur man väljer att tolka det hela är upp till var och en.
Där vi just nu kan konstatera att Vesta leder just nu storartat i denna lista hemmahörande i regelbokens gråzon.

Enda laget utan ett rött kort just nu är Riala och HÖ/FF medans resterande lag har minst 1 rött kort. Även här har  Vesta en bra skörd på 4 röda därav två kom emot Edsbro borta.

Edsbro IF 5

2 minuter 2 placeringar

Målet i den 91 minuten i Vallentuna skulle visa sig vara av högt värde.
För under måndagen spelade dom andra topplagen. Riala tog sig an Vesta hemma på Lundbyvallen Vesta som kom med två förluster i bagaget.
Rialas kommentar till Norrtäljetidningen var att man tycker man började matchen bra. Man har kontroll på matchen långa stunder samt några lägen.
Men i andra halvlek är man inte på tå och Vesta tar Riala på sängen. Spiken i kistan är sedan Vesta tredje mål så går direkt i mål på frispark ifrån halvplan.
Vesta vinner slutligen matchen med 1-3 och Riala får inkassera sin andra förlust för säsongen.

Och då även Gamlis tuggar på och tar ytterligare en seger trillar nu Riala för tillfället ner till en tredje plats. Samtliga tre lag har nu en tuff helg framför sig. Riala beger sig till Rasbo och en mycket tuff borta match, Gamlis tar sig an Norrskedika borta.
Och Markim ska inte lämna Norrtälje på söndag med några poäng. En spännade helg väntar där serien ganska snabbt kan bli mycket tajt.

Alunda-RSK 1-1 (1-1)

Wille Modin

José Huiaquio

Veckans Val Joakim Larsson

Bollarna flög högt och länge skulle kunna vara dagens summering av matchen. Men vi ska i allafall försöka ge oss på en summering av idag en mycket märklig match denna Nationaldag.

Korsängens IP en erkänt svår borta match för RSK rättare sagt inga RSK poäng här på dom senast 5 åren.
Det var ett varmt match idag där luften mer eller mindre stod still på den soldränkta plan.
Dock skulle dagens plan få en mycket central roll i dagens fajt. Eller rättare sagt oförmågan till att ge dom två krigande lagen möjligheten till att spela fotboll.
Stenhård törstande efter vatten och långhårig som en Lucia gav två aspekter.
När den tog mark studsade bollen likt en golfboll på en asfaltsparkering. Och när man valde att rulla fastnade bollen fullständigt.
Vilket gjorde att det vart två lagen som var tvungna att bomba högt och långt i 90 minuter.

Men det är Alunda som behärskar denna ädla konst idag mest framgångs rikt inledningsvis. Det blir många löpningar för vårna  backlinjen men det blir mycket sällan någon farlighet av det.
Men det ska komma ett mål Wille Modin på jakt efter Erik Johansson i skytteligan kunde inte hålla sig och satte bollen i eget mål på hörna.

Men densamma Wille skulle ta igen det hela när han formligen körde förbi sin försvarare på framspelning ifrån José. Och kvitteringen var ett faktum efter ett iskallt avslut.

Andra halvlek och vi misstänkte att Alunda skulle försöka komma ut och pressa men det var dock utan resultat. Och vi tar nu oss vart efter mer in i matchen. Men som sagt det blir svårt att prestera något då bollen 90% av tiden var i luften.  Men vi ska i slutet av matchen vaska fram ett par klara chanser bland annat har Rickard ett kanonläge men bollen går högt över.

Och i matchen absolut sista minut spelas Wille fram återigen av José men när Wille är fri så väljer annars den utmärkta domaren för dagen att blås av matchen. Något som klingar konstigt då man gick ut med infon i början av säsongen att ett anfall skall spelas klart iår innan man blåser av.

Dom som hade hittar ner till Korsängens IP dag fick inte mycket valuta för pengarna. Det var inte att man inte ville lira boll idag. Men det var inte möjligt idag för något avl lagen då underlaget fullkomligt omöjlig gjorde det hela.
 Nu väntar träningsledigt imorgon där sedan reservlaget spelar Onsdag och A-laget tar emot Markim hemma på söndag.

Omgång 8

Omgång 8 har rullat igång två lag med höga huvuden mötes på Vallentuna IP. Markim -Rasbo visade sig bli en jämnare tillställning än vad inledningen vittnade om. Markim hade det mesta dom första 15 minuterna tills Rasbo kvitterar. Rasbo spelar upp sig i andra och hade lägen att hota men Markim avgör slutligen i den 90 match minuten.
HÖ/FF petar ner VP under strecket då man tar sin första seger för säsongen hemma på natursköna Tallarnas IP.

Omgång 8 fortsätter under nationaldagen där kanske där ett av dom mer intressanta möterna spelas på Lundbyvallen.
Riala tar emot Vesta, Riala som nu har blivit en anfalls profil fattigare då Anton Holmberg med meriter ifrån Allsvenskan nu har spelat klar för den här gången i den gula tröjan.
Vesta som åkte på en tung förlust förra helgen jagar revansch emot topplaget.

Vi själva beger oss till en alltid lika tuff bortamatch. Alunda ett erkänt tufft lag blir en mycket spännade nöt att knäcka. Och ser man till poängen så kan vi räkna med en jämn kamp Alunda ligger just nu precis bakom oss med endast 1 mindre mål gjort.

Bussen går 14:15 och för dom som vill hacka på är självfallet mycket välkomna.