Även lag 1 fick tidig sorti..

Ja, vi fick inte representera i Contiga Cupen efter gruppspelets slut i år.. Lag 2 åkte som sagt igår kväll och idag var det lag 1:s tur.

I första matchen slår vi programenligt Rimbo, dock bara med 1-0, i slutändan skulle det visa sig att vi skulle ha tagit vara på chanserna bättre och gjort fler mål! Segerskytt, i vanlig ordning, Micke Wall på fin framspelning av Ahmad.

Match två spelas mot Sol de Chile. Förlust 0-4 mot ett inomhusskickligt gäng.. En sån match hade sett annorlunda ut om vi hade fått första målet, men så blev det alltså inte.

Mot BKV kommer väl den egentliga missräkningen gällande vårat avancemang ur gruppen.. Martin Folkesson visar i matchinledningen att gammal är äldst! I sitt första byte, i sin första bollkontakt trycker Folkesoni in 1-0 efter förarbeteav Johannes. 2-0 fixar André Nilsson på egen hand, men med god hjälp av förvirrade BKV ben framför mål..
Att vi sedan tappar till 2-2 är sånt som kan hända, men det skall inte behöva göra det, dessa mål sätts in på slarv kontot.

I avslutande matchen mot obesegrade Aspudden visade vi verkligen upp oss från vår bästa sida och vi fick Aspudden att se dåliga ut, ett gott betyg. 1-0, återigen André på egen hand, kyligt i fel hörn för målvakten. 2-0, målskytt Ahmad, men målet regisserat av André. 3-0 var fotbollsgodis, signerat firma Engin/Ahmad. Engin fullständigt drar ner brallorna på sin försvarare med en klacktunnel till Ahmad och tar en ny löpning, Ahmad väntar ut målvakten lagom långt innan Engin får tillbaka bollen, serverad framför öppet mål. 3-0 på tavlan blev tillsist 3-1 innan domaren blåste av.

De 7 poängen räckte tyvärr inte för avancemang idag heller, men va fan.. Vi fick ju lira lite boll och garva ihop, vikitigt det med!!

We´ll be back!!

Respass för RSK 2, men solen går upp imorgon oxå..

Ja, det blev inget avancemang för oss ikväll..

RSK-Roslagsbro 0-2
RSK-Rö 1-0 (Rickard målade med 3 sekunder kvar av matchen)
RSK-Väddö 0-0
RSK-BKV 1-4

Mot Roslagsbro och BKV var vi numret för litet, men stod ändå för 2 bra fighter, kanske speciellt mot BKV, resultatet till trots.. BKV:s 2-1 mål kom med mindre än 3 minuter kvar att spela.
I matchen mot Rö var det aldrig något snack om vilket lag som var bäst, även om vi drog ut lite extra på spänningen och väntade tills det var 3 sekunder kvar med att avgöra genom Rickard.
0-0 mot Väddö skulle ha varit tre poäng, men bollen ville inte in..

Vi kan iaf glädjas åt att 1-1 målet mot BKV var riktigt fotbollsgodis! Willes passning till Rickard skar som Messis passning till Xavi häromdan genom ett gäng BKV spelare.. Rickard släppte i sidled och Tommy hade öppet mål!

En förutsättning i fotboll, släpp bollen.. Bra skit!

Imorgon tar sig Rådmansö 1 in i cupen, med start 09.40 mot Rimbo IF, fjolårstvåa.. Därefter möten mot Sol de chile, BKV och Aspudden.

Följande killar lirar imorgon:

Renato

Nicklas Ohlsson
Engin Kaya
André Nilsson
Rudi Miliamovic
Ahmad Youssef
Arvid Slätis
Johannes Sandberg
Martin Folkesson
Mikael Wall

Troligen kryddas laget med någon dark horse också..

Syns imorgon!

Några timmar till avspark..

..för det första Rådmansö laget att inträda i turneringen.

Motståndare ikväll är Roslagsbro, Rö, Väddö och BKV, med första matchen klockan 18.40 mot Roslagsbro.

Följande spelare går in i turneringen ikväll:

Ronnie Alfredsson
Johan Rasmusson

Wille Modin
Mario
Castro
Robban
Linkan
Rickard
Mårten
Petter
Tommy

Vad kan vi förvänta oss av Rådmansö 2 ikväll då.. Att Strömbäck skickar nån in i ribbstolarna kanske.. Någon utsökt benparad av Ronnie.. Snabba fötter på C-W.. Att Tommy går rakt på mål känns självklart.. Att Rickards vänsterdoja är het.. Nån kylig dribbling av Mårten som sista man kanske.. Lite jävlaranamma i ögonen på Linkan borde vara givet.. Petter kan nog orsaka lite smärta här och där.. Sköna reflexräddningar från Rasmusson vore ingen överraskning.. Mario brukar leva upp till epitetet Super Mario.. Och att Castro står för tekniken har vi vant oss vid..

Syns på SPC, 18.40 mot Roslagsbro.

Contiga 2011

Helgen den 25/26-11 spelas traditionsenligt Contiga Cupen i Norrtälje Sportcentrum. Vi ställer precis som i seriespelet upp med 2 lag i denna cup.

Rådmansö 2 spelar på Fredagkvällen, den 25/11 följande tider, mot följande lag:

18:40 Rådmansö 2 - Roslagsbro 1

19:40 Rådmansö 2 - Rö IK

20.40 Väddö IF - Rådmansö 2

21.20 BKV - Rådmansö 2

På Lördagen tar sig Rådmansö 1 an följande kombatanter:

09.40 Rådmansö 1 - Rimbo IF

10.20 Sol de Chile - Rådmansö 1

11.00 BKV - Rådmansö 1

11.40 Aspudden 1 - Rådmansö 1


Mer info om laguttagningar, coaching m.m återkommer vi om.. Ett hett tips är att komma på morgondagens träning!

hej hej, på återseende!







Pristagare 2011

I Lördags summerades 2011.. I vanlig ordning en mycket trevlig tillställning i Gräddö Bygdegård, med kanonmat, billig bar, livemusik och glada RSK:are.

Efter lite avtackningar med påföljande tacktal, lite mat och dryckintag var det så dags för de årliga priserna att delas ut.

Först upp på scenen kallades Andreas Ländin, som vinnare av seniorlagets interna poängliga. AL valde dock att göra som Zlatan gjorde en gång i tiden när han inte kunde närvara vid prisutdelningen på fotbollsgalan.. Zlatan måste då ha tänkt att eftersom jag inte kan närvara i egen hög person måste jag skicka någon av mina vänner som är lika sexig, omtyckt och karismatisk som jag själv... Så jag skickar fram Mikael Persbrandt.
Ländins tankegångar borde ha gått i ungefär samma riktningar, för upp på scen stegade Nicklas "Mad Trucker" Jansson......

Därefter var det dags att fira av årets skyttekung, som för året 2011 var C-W Modin med 7 fullträffar på 15 matcher. Wille verkade dock inte helt nöjd om man lyssnade till tacktalet, då han i sann ego-anda credade sig själv och sågade övriga laget.

Årets skyttekung för reservlaget blev Rickard Persson efter en hel drös med mål på frisparkar i årets reservlagsserie. Rickard hade ju även ett schysst snitt i A-laget på slutet, med två drömmål i de 2 sista omgångarna.

Årets spelare, en kategori där tre spelare var nominerade.
Ahmad Yousef, med sin teknik, snabba fötter och oförmåga att vinna närkamper.
Kalle Gäfvert, med alla de raka motsatserna till Ahmad.
Thomas Jansson, som blandar lite av allt ovanstående och dessutom då och då får in bollen i mål blev den som juryns val föll på, och Thomas äntrade därmed scenen för ett rekordkort tacktal: "tack".

Årets utveckling 2011, ett pris som i år gick till Tommy Elfgren-Alséus. Fullt rättvist, no further comments.

Årets val då? Årets val, grundat på Veckans val... Veckans val utsågs varje vecka till någon i laget som stått för någon form av prestation, dock lite oklart vad för prestation, då det varje vecka var olika personer runt, i och omkring seniorlaget som utsåg spelaren.. Allt från publiken på gräddhyllan till avstängda spelare kunde få äran.

Den som i slutändan hade samlat på sig flest var tillslut, föga förvånande, allas vår Tomas "Turken" Johansson, årets val, årets turk!

I övrigt var det inga fler priser som delades ut av någon, guldmedaljen denna kväll lade dock inte Nicklas Ohlsson beslag på, den tog väl Wille Modin va.......?

Seriespel 2012

2012 kommer Division 5 i Uppland att fördelas på 2 serier i form av en Östra och en Västra.
Vi blev av naturliga skäl placerad i den Östra..

DIV 5 Östra 2012.

Alunda
Edsbro
IFK Uppsala (Div 4 2011, ny)
Karlholm (Div 5 Västra 2011, nygammal från 2010)
Norrskedika
Rasbo
Riala
Rimbo (Div 6 2011, ny)
Rådmansö SK
Vaksala (Div 6 2011, ny)
Vattholma (Div 5 Västra 2011, ny)
Vindhemspojkarna

Det känns ju lite tidigt att spekulera i någonting än så länge, men vi kan väl konstatera att det troligen blir en spännande serie i år igen, så får vi väl återkomma med närmare tips vad tiden lider... Ett derby till 2012, mot Rimbo.. Kul! Övriga derbykonkurrenter blir som 2011, Edsbro och Riala.
Till den Västra 5:an flyttar Vesta och Gamlis, Lycka till säger vi till dem!

DIV 5 Västra 2012.

Fanna
Gamlis
Håbo
Vesta
Hinden
Rex
Procyon
Skuttunge
Södra Trögd
Tärnsjö
Månkarbo
Knarrbacken

För vårat division 7 lag väntar en hel del tuffa och roliga matcher 2012. Känns på förhand som en riktigt rolig serie och förhoppningsvis visar det sig att det var ett helt korrekt beslut att slopa de gamla B-lagsserierna och istället köra ett rakt seriesystem. Här är "line-up":en för DIV 7 Östra 2012:

Blidö
Brottby 2
Frösunda
Knutby
Kåre
Lindholmen
Riala 2
Rimbo 2
Roslagsbro 2
Rådmansö 2



Lite statistik & annat, året som gick..

För den som gillar siffror, statistik och inte tror på slumpen så kommer lite ren fakta att följa nedan.. En tabell ljuger ju som bekant aldrig och det finns alltid en orsak till verkan.

Internt, RSK 2011.

Poängkung; Andreas Ländin, 5 mål & 10 målgivande passningar på 15 matcher.

Skyttekung; Wille Modin, 7 mål på 15 matcher.

Årets Buse; Kalle Gäfvert, 7 gula 1 rött.

Som lag gjorde vi i år 40 mål, detta fördelat på 11 målskyttar. Under våren gjordes 25 av dessa, således 15 på hösten.

Flest matcher gjorde Ahmad Yousef som deltog i 21 av 22 matcher.

Såhär slutade tabellen för våran del om du frågar Mr. Statistik.. Och som redan tidigare sagt, han ljuger sällan.
(Hemmares. först.)

RSK-Funbo 5-1, 6-0. Totalt 6 poäng, 11-1 i msk.
RSK-VP 4-1, 1-4. Totalt 3 poäng, 5-5 i msk.
RSK-Vesta 0-5, 0-5. Totalt 0 poäng, 0-10 i msk.
RSK-Rasbo 0-2, 1-2. Totalt 0 poäng, 1-4 i msk.
RSK-Gamlis 1-5, 0-5. Totalt 0 poäng, 1-10 i msk.
RSK-Edsbro 0-1, 3-1. Totalt 3 poäng, 3-2 i msk.
RSK-Norrskedika 4-1, 1-4. Totalt 3 poäng, 5-5 i msk.
RSK-Alunda 0-2, 1-1. Totalt 1 poäng, 1-3 i msk.
RSK-Markim/Orkesta 1-3, 2-3. Totalt 0 poäng, 3-6 i msk.
RSK-Riala 3-5, 0-11. Totalt 0 poäng, 3-16 i msk.
RSK-H/Ö FF 5-2, 2-2. Totalt 4 poäng, 7-4 i msk.

Vi hade alltså plus statistik (eller lika) på Funbo, VP, Edsbro, Norrskedika och H/Ö FF. Vilka lag vi hade bakom oss i serien? Funbo, VP, Edsbro och H/Ö FF, Norrskedika parkerade på platsen framför...

Såg att Markim hade gjort 2 all-star lag på sin hemsida.. Rätt kul grej, även om lagen kändes lite lätt färgade, för sett över båda lagen kryllade det av M/O IF spelare.. Å andra sidan kanske man har rätt till det när man efter seriens slut står som segrare av densamma, vad vet jag?

Om Rådmansö iaf är ett dreamteam att spela i så kommer här ett nyanserat försök till en all-star 11:a efter säsongen 2011, naturligtvis helt personlig efter våra möten med lagen.. Smaken är ju som alltid, ja ni vet..

All-Star 2011, 4-3-3.

Mv - Stefan Söderqvist, Edsbro IF. (Lämnade i augusti för spel i div 2 med BKV Norrtälje)

HB - Jacob Enström, Riala. (Troligen inte favoritposition, men kommande anfallslinje petar ned Jacob ett snäpp)
MB - Björn Olofsson, Rasbo. (Rutin är ovärderligt för en mittback...-
MB - Tomas Johansson, Rådmansö SK. -...fråga bara Turken.)
VB - Simon Rundeberg, Gamlis FF. (Får i denna startelva representera hela Gamlis starka backlinje)

HYM - Patric Eriksson, Rasbo. (Konstmålet i Rasbos hemmamatch mot oss räckte för denna nominering)
CM - Navid Haque, Markim/Orkesta. (Levererar alltid.. smart, bollskicklig och hör & häpna, ödmjuk!)
VYM - Axel Hellberg, Markim/Orkesta. (Snabb! 9 mål från kanten i år)

CF - Joakim Ågren, Gamlis FF. (Duktig forward, 20 mål blev det för Ågren i år)
Släpande F - Joakim Axelsson, Norrskedika. (15 mål från Axelsson som bär ett tungt lass i NIF. Brett register)
CF - Andrés Thorleifsson, Riala. (Kommentarer överflödiga.. 25 mål i år)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus