Brons i Rimbo Cup 2011


Gårdagens gruppseger placerade oss i Pool C. Där lag som Uppsala Kurd (div 4) FoC Farsta (div2) och Rimbo återfanns.

Ukurd-RSK 1-1
Och i första matchen ställs vi emot förra årets seriekollergor Uppsala Kurd. Kurderna ett erkänt starkt inomhus lag öppnar starkast och tar ledningen en bit in i matchen. Det är ingen lätt match där vi till en början är något tveksamma och vågar inte riktigt kliva fram. Något som gör att Kurderna kan stå och rulla runt. Men vi jobbar oss systematiskt tillbaka i matchen. Men det dröjer till matchens sista minut, vi spelar i numerärt överläge då Engin hittar in med bollen till Pålle som klack chippar in kvitteringen. Matchen går sedan till Golden Gold men inget avgörande faller och matchen slutar oavgjort.


RSK-Foc Farsta 3-1
Farsta div 2 laget som lägger ett stort fokus på sin inomhus säsong visar upp ett enormt imponerande spel i princicp hela dagen. Högt bollltempo med mycket rörelse och få touch gör laget formligen sylvast framåt. Och det blir även Stocholms laget som tar ledningen. Och det är det enda vi kommer att släppa till. 
Farstq hittar inte in och vi vissar upp ett enormt tålamod. Och när vi får chanser anfaller vi med full kraft.
Och vi får utdelning då Kråiken hittar in i mellan benen på farsta målvakten
Vi fortsätter att stå uppf örvarndra och Farsta försöker förblirt att ta sig igenom våran box. Och nu tar vi tag i matchen Ahmad slår en perfekt boll ut på Turken som viker in med en tvåfotare innan han placera den kyligt i målvaktens hörn. Och den sista spiken i kistan kommer efter ytterligare ett strakt anfall där återigen Ahmad är inblandad. Ahmad slår upp på Berra som kommer med fart Berra slår en stenhård passning på borte där Kalle bara kan kommer och möta upp.
Utan tvekan våran starkaste inomhus match på dom senaste veckorna.

Rimbo-RSK 0-4
Dags för revansch?
Rimbo som redan innan match start är utslagna har inget att spela för förutom revanschen som sagt. Men det är ett något blekt Rimbo av naturliga skäl kontra Gottröra.
Men vi har desto mer att spela för det finns fortfarande en teoriskt chans att vi inte ska kunna gå vidare. Men vi har även chans att bli bästa slutspel Pool etta vilket innebär direkt kvalificering till semi final.
Vi spelar ut och tar slutligen en skön vinst med hela 4-0. Målskyttar Kråik 2 mål och Pålle och Kalle

Semifinal
Vinst emot Rimbo innebär att vi blir bästa laget ifrån slutspels poolen och där går vi direkt till semifinal.
För motståndet står återigen Foc Farsta som vinner sin kvartsfinal emot Aspudden.
Denna gång blir det för tufft Farsta spelar nu ut hela sitt register något som kommer slutligen leda hela vägen fram till Cup seger. Vi får inte tag på dom och deras rörliga spel staffar oss hårt vi reducerar via José men Farsta tar sig till final med klara 1-4

Bronsmatch
Och här dyket vi nu på BKV Junior. Utan att förminska något men att dom tar sig hela vägen till bronsmatch med detta unga lag måste glädje vargarna. Men framför allt immponerade på många på plats
Men det blir en avslagen bronsmatch. Små vargarna får vitja nätet redan efter en minut och återigen är det Pålle mannen med skägget som på singnum vis sätter 1-0.
Vi har ett bra tryck inledningsvis men dock är tempo inte det högsta. En utvisning släpper in BKV i matchen igen och dom blir nu farligare framåt. Vi rider ut utvisningen men kvitteringen kommer strax efter då dom via ribban får in bollen.
Vi skärper till oss och efter ett långt anfall får slutligen Rickard bollen på kanten där han sedan slår in den i mellan benen på målvakten. Vi har bud på några fler mål men det blir slutligen seger i denna ljumna brons match.

30 lag gick in tuneringen och i slut ändan står återigen RSK på prispallen. En insatts som återigen bara kan beskrivas som framstående. Inte ett enda mål insläpt i gruppspelet och bästa pool spel lag i slutspelet. Vi faller emot ett enormt starkt Farsta som slutligen vinner finalen emot BKV med 3-0.
Bronspeng runt halsen och lite pengar in i lagkassan.

Nu tar vi sikte på Vikinga Cupen om två veckor innan utomhus säsongen tar vid.
Och som vanligt hittar ni mer bilder ifrån cupen på våran Facebook sida. Trycka "gilla" så hittar du dom.


Rimbo Cup 2011 Dag 1


Så var vi åter i Långsjö skolan för Rimbo´s prestigefull tuneringen Rimbo Cupen 2011. Och vi visste redan ifrån starten att det nu skulle genast bli tuffare kontra förra helgen.


Två sköna killar laddar för match

I Gruppen återfanns
Tellus
Börje SK
Fisksätra
Sollentuna

RSK-Tellus 0-0
Inledningsmatchen går emot tidigare Rimbo cup vinnarna Tellus IK. Ett stark inomhus lag med en tydlig inomhus taktik. Första minuterna går till Tellus som spelar med bredd och frenesi. Men vi hittar vart efter in i matchen och skapar ett par riktigt giftiga lägen. Men det blir inga mål mycket tack vare ett mycket starkt målvaktsspel ifrån Renato. 



Och detta kan säga redan nu både Renato och Ronnie gör mycket start målvaktsinsatser idag.

Sollentuna-RSK 0-1
Andra matchen för dagen och även om vi gjorde en okej match enomt Tellus så vill laget mycket mer. Och vi får utdelning redan efter en minut när Pålle hänger sin första för dagen. Vi blir lite stressiga en bit in i matchen då vi försöker stänga igen vilket tillåter Sollentuna att skapa tryck emot vårat mål. Men återigen Ronnie gör ett par monster räddningar vilket fredar våran ledning. Vi håller ut och tar med oss 3 poäng.


RSK-Fisksätra 1-0
Fisksätra som har imponerat under förmiddagen leder gruppen inför vårat möte. Och det blir ingen lätt match men dock en fartfylld sådan. Och det blir våran egen Laser Turk som återigen hittar rätt. En krigaranfall avslutas med en boll i borte ifrån våran lagkapten.



RSK-Börje SK 6-0
Dags för dagens sista match och även insatsen har varit stark under förmiddagen så är det inte klart inför den sista matchen. Vi förlust så kan det bli trångt runt strecket. Men det blir en ganska komfortabel resa fram. Pålle inleder målskyttet redan efter en minut Turk håller och släpper den perfekt på Pålle. På frispark spelar sedan José fram Kalle som slår in den vid första.

Där efter kliver Berra in och sätter sin första efter fin förarbete ifrån Ahmad. Den samma Ahmad som även han får sätta sin första för dagen efter fint klapp klapp spel. Därefter är det återigen dags för Berra innan slutligen Kråik avslutar efter framspel ifrån Ahmad.

Vi hade några nyckelord som vi var överens om inför dagen något som jag tycker vi uppfyller. Vi vinner slutligen gruppen med inte inte ett enda mål insläppt.

Grupp 4



Jonglerings tävlingen.





Rimbo Cup



Så var det dags att hoppa upp i sadelen igen. Rimbo Cupen är kanske Roslagens största inomhus tuneringen spelas i år för 24:e gången.
Tuneringen som spelas i Futsala form är uppdelad i 6 grupp detta år. Något som gör att tuneringen iår kommer att spelas över en helg och inte två som den brukar.  Med i tuneringen finns inte bara lag ifrån våran serie så som Funbo och Markim. Men även lag som BKV, Uppsala Kurd, Roslagsbro och Väddö.

Laget som spelar denna helg ser ut på förljande sätt.

Renato
Ronnie
Turken
Dan
Rickrad
Kalle
José
Ahmad
Pålle
Berra
Jonathan
Kråik
Castro
Linkan

Hela Rimbo Cupen

Väddö Slänger Kläderna



Väddö IF slänger kläderna i förmån för Mustach kampen.
Väddö IF där även fotbollssektionen ingår har släppt en egen "naken" kalender i förmån för mustachkampen.
Kalendern skall redan ha sålt i 500 ex och säljs framför allt i handelen i Väddö.

Skön grej måste sägas och vi hoppas Väddö lyckas med sin "nakenkupp".

Väddö IF som för övrig står värd för nästa tuneringen efter Rimbo cupen. Vikinga Cupen spelas den 12-13 feb.

Alunda+Upplands Ekeby= Sant



Våra seriekollegor och div 6 föreningen Upplands Ekeby gör slag i sak och påbörjar ett sammarbete.
Föreningen som har känt av en svikande tendens gällande spelar tillgång. Väljer nu att slå ett slag för den lokala fotbollen.
Alunda kommer att stå som huvudföreningen och Upplands Ekeby går som farmarklubb. Men dock kommer föreningarna att träna tillsammans.

Alunda vars tränarstab inför denna säsong har valt andra föreningar där Mattias Cedsjö landade i Gimo dam och Peter Karlsson i Norrskedika. Kommer nu att ha huvudtränare Tobias Ericsson.


Serieläggningen 2011


Så var då serien för 2011 spikade. Vi den årliga serieläggningen träffades lagen för att komma överens om exakt speldatum samt tid för den kommande serien.

Så som vi nämde tidigare så flyttas den kommande seriepremiären till den25 april annadag påsk. Då Vargspåret knappast kommer att vara spelklar tills dessa så kommer premiären spelas på konstgräs i Uppsala.

Konstgräs som denna säsong kommer att dyka upp mer frekvent då flertalet av våra Uppsala motståndare idag spelar på den konstgjorda underlaget.

Övriga datum som självfallet blir intressanta är våra 4 derbyn denna säsong. Först ut Edsbro den 29 maj på Lummevi med retur den 27 augusti.
Riala möter vi inte omgång 3 denna säsong iår dyker dom upp först den 19 juni med retur i den näst sista omgången 24/9. Och ser man till hur serien har varit har varit dom senaste åren så finns det fog för att utgå ifrån att det blir ett laddat möte.

Noterbart är även att veckomatcherna denna säsong blir fler till antalet då schema förslaget bland annat föreslog spel söndagen efter midsommar.

Mycket talar för att det kommer att bli en het serie även iår! Om ni har några rykten eller annat skoj att komma dela gärna med er på våran mail adress [email protected]

Hel spelschemat hittar ni på våran officela hemsida www.radmansosk.com

Nyförvärv del 2

Vi passar på att ge oss på ytterligare en uppdatering av våra nyförv denna säsong. Och denna gång riktar vi blicken emot det härliga gänget som fyllde stora delar av RSK Lag 1 i helgens Gottröra Cup. Stora delar av denna trupp har tidigare tillhört RSK i någon form. Men deras lag försvann och dessa killar har dom senaste åren hållit ihop och fortsatt spela.


Alexander Kråik
Kråiken även kallad är en målfarlig spelare med ett härligt vinnar hjärta. Kråiken var även tidvis med redan förra säsongen men kom aldrig riktigt igång fullt. Men när han var med visade han gång på gång upp sin målfarlighet med bland annat 2 mål i Contiga Cupen.

Andreas "Berra" Bergström
Berra har lika stor mun som hans teknik är god. Berra är ett energi knipe på och av plan man han är framför allt en mycket duktig fotbollsspelare. Berra som huserade i a-laget innan han provade lyckan i Österåker för ett par 3 års sedan. Att återigen ha tillbaka Berra i laget måste ses som en mycket god förstärkning.


Robert Strömbäck.
Mannen med mord i blick går ifrån klarhet ifrån klarthet sen han har kommit till klubben. Likväl som han är ödmjuk och en god kamrat vid sidan av plan. Så är han fullkomligt orädd inne på plan något som han framför allt visade under helgens Cup.


Jonathan Hall
Jonathan som förra säsongen tillhörde Riala valde inför denna säsong att slå följe med till RSK. Jonathan som har ifrån dag 1 visade en enorm vilja att inte bara utvecklas men även bidra till laget. Visar upp en trygghet i försvarspelet där krigarhjärtat står i centrum.


Micke Sjölander
Stor stark och målhungrig. Det var nog ett par målvakter som inte kan ha tyckte det var allt för underhållande att få stopp på Sjölander. För han visar ingen pardon närkamper är till för att vinnas. En stenhård slitvarg som jag tror inte kommer förlora många närkamper denna säsong.


Mario Slätis
Super Mario en spelar med godteknik och bra tillslag brukar hålla sig till backplats. Och när han sedan vart satt på topp inför cupen var det några som ställde sig undrande. Men Mario visade att han även fungerade som en god anfallare med många farliga anfall och ett fint frisparks mål i cupen.


Freddie Johansson
Freddie en fajter som sliter för varje meter. Ge sig finns inte hos Freddie en inställning som imponerat på samtliga i truppen. Lägg där till en god blick för spelet och en god teknik så ligger tiden för Freddie.


Tommy Elfgren
Tommy som sliter för sitt lag hel hjärtat är en vilje spelare med en förmåga att vara på rätt plats vi rätt tillfälle. Att ge sig finns inte i Tommys hjärna han ger allt i varje byt och varje situation.



Inom ett par veckor kommer vi gå igenom ytterligare ett gäng nyförvärv.

Rimbo Cup 2011

 


RSK Vinner Gottröra Cup 2011



Dag 2 i Gottröra Cup vart en full träff för RSK.

Men vi börjar ifrån början.
Dagen inledes i ett högt tempo då båda lagen ifrån går dagen hade tagit sig vidare ifrån gruppspelet. Det vart hela 4 RSK matcher på rad i Rimbo Hallen där RSK lag 2 inlede sin slutspels Pool emot hemmalaget Rånäs.
Starten vart inte lika stark som gårdagen men vi tar något krampaktigt hem matchen med 4-0 till slut.

Matchen efter klivar lag 1 in och tar sig an Brottby. Men starten blir inte alls som vi har tänkt oss och även om laget sliter och krigar vinner slutligen Brottby med 3-0.

Lag 2 möter i sin andra match RÖ där vi inte alls får igång spelet och detta får någon beskrivas som våran sämre match denna helg. Inga mål och matchen slutar 0-0

Lag 1 kliver nu in med kniven emot strupen då man måste vinna sin avslutande match emot Skånela. Samma Skånela som dagen innan slog lag 2. Och dom har inte blivit ofarligare och även denna match slutar med 3 mål bakåt. Vilket innebär slutspelat för Lag 1.

Lag 1 som gör en mycket stark första tunering där dom flesta killarna var helt nya RSK tröjan. Utan underdrift gör detta lag en mycket stark Krigar insatts. Och det ska bli kul att jobba vidare även med detta lag.

Kvartsfinal
Tillbaka till lag 2. Vi vinner slutligen poolen framför Rånäs som slår Rö i sista matchen. Vilket innebär att vi återigen för ta oss an Markim. Markim som är kända för att vara enormt starka inomhus. Och med gårdagens match färskt i minnet visste vi vad som väntade oss. Och det blir en rafflande öppning på matchen där Markim redan efter 1.15 tar ledningen. Men vi replikerar snabbt och Pålle tar vara på en passing ifrån Josef och kvitteringen är ett faktum.

Det är återigen en fartfylld match där Josef i den andra halvleken återigen agerar Markim killer och slår in 2-1. Något som fick hela hallen att explodera. Vi står sedan uppför varandra och håller Markim i schakt och semifinal platsen är ett faktum.

Semifinal
Och här trillar vi nu på Upplands Cup finalisterna Frösunda. Det är ett spelskickligt lag med hög teknik som framför allt hotar genom sin nr 15. Men Renato är omuttlig och gör ett antal tunga räddningar. Men vi tar ledningen och det är vackert mål ifrån Kalle. Kalle vänder runt sin försvarare och skjuter i språnget bollen upp i borte krysset.

Andra halvlek och nu kliver hittils mållöse Rikard in i handlingen. En välriktade kanon ifrån distans smiter i mellan benen på målvakten. Hans andra kommer efter han fint bryter in ifrån kanten och återigen ifrån distans smäller in utökningen. Frösunda får sedan en billig utvising som dom disponera och lite nerv uppstår men vi håller ihop och tar oss till final emot Rimbo.

Final RSK-Rimbo


Rimbo som har spelat fin fotboll hela helgen kommer till finalen utan en enda förlust. Och det känns att vi nu möter vårat tuffaste motstånd för helgen. Vi har lite svårt inledningvis att hitta in i matchen och Kalle får be ge sig upp på utvisnings bänken vilket innebär att det blir ett par tuffa minuter där vi sliter hund i numerät underläge. Och vi har precis riddit ut stormen när Rimbos skyttkung slår in lednings målet ifrån distans. Vi har det tufft i första halvlek där Rimbo inledningsvis är det vassare laget. Men sista 2 minuter börjar vi nu hitta tillbaka.

Vi kommer tillbaka och det är återigen Rikard som hittar in med kvitteringen. Det är en tuff match där båda lagen sliter för varje meter. Och Rimbo tar återigen ledningen genom deras skyttekung. Vi går nu för full maskin där vi får en straff efter en glidtackling i fritt läge. Två minuter kvar på klockan och Kalle som hade snackat sig upp på utvisning bänken tidigare i matchen. Tar revansch och skickar in oss i matchen igen med en straff i mellan benen på målvakten. Iskallt!

Matchen rullar vidare och vi går in i Sudden death. Matchen är nu glödhet och det smäller i varje närkamp. Men det blir slutligen Ahmad Yousef som avgör.
Ahmad kommer ut på kanten det ser ut som läget håller på dö men ett rappt skott går igenom och i mål.


Det blir en rafflande final där vi slutligen återigen denna helg visar enorm moral och kampglöd även för att vi tappar 3 spelar under helgen samt spelar semi och final back to back. Så håller vi ihop och verkligen vinnar på vilja och mod. Vi gjorde det 100 procent grattis grabbar!

Ett stort tack till det enorm stödet vi fick ifrån läktarn det lät som hallen skulle rivas till och från.
Slutligen ett stort tack till Rånäs till en väl arrangerad Cup som alltid är lika trevlig tack Ubbe och Tony!

Träning imorgon 20:00!

Mer bilder ifrån dagen hittar ni på våran facebook sida.


Gottröra Cup dag 1


Det vart en fulllängds dag för RSK tränarstab när två lag tog sig an dagens Gottröra Cup.
Första laget där övervikten kom ifrån våra nya killar med bakning av några a-lags spelare tog sig an Rö klockan 09:00 inför tomma läktare i Rimbo.



Det blir en stirrig första match för det nya laget där man slutligen faller på målsnöret efter en slump boll smiter in.
Andra match går emot Hallsta som vart ett par nr för stora där man faller med 2 mål emot 0.

Men det är inför den tredje matchen där laget tillsammans kommer överens om att det är dags att slappna av och ha kul istället. Kollektivet tar nu vid och nu ställer hela laget upp förvarandra. Första målet kommer efter att Berra pressa målvakten till ett misstag.
Sjölander krigar in andra målet och Mario frisparks bombar in det tredje. Matchen slutar med vinst 3-1 emot Roslagens Blidö IF


Fjärde matchen och förutsättningarna var på följande sätt. Vid vinst eller oavgjort skulle man garanterat gå vidare. Och det är inget lätt motstånd Rånäs 1 som leder gruppen har övertygat under förmiddagen. Och dom gör inledningvis lika så. Men lag 1 håller pall. Rånäs har svårt att komma till och det blir inte lättare för dom när Berra bombar in en frispark i borte krysset ifrån halvaplan.


Rånäs väljer att ta ut målvakten i andra och går för vinst. Men lag 1 visar en enorm lagmoral och krigarglöd då man tillsamans som ett lag håller emot Rånäs anstormning.


Spiken i kistan blir när Sjölander krigar in sitt andra mål fördagen och vi vinner slutligen med 2-0.
Mycket länge sedan som jag har sett ett lag kriga på det sättet som lag 1 gjorde idag. Varje spelare på varje postion kan vara enormt nöjda med sin insats.




Sen vart det dags för lag två.
Och här visade man ingen pardon. Laget gick in med fullkraft ifrån första match minuten emot Söderbykarl med ett gammalt bekant RSK ansikte i truppen. Kul att återigen se Nexh på plan igen.
Första målet kommer ifrån Pålle som i sitt första byte i RSK tröjan skickar upp bollen i borte krysset. Vi fokuserar på vårat spel och trummar på medans Söderbykarl får titta på. Andra målet kommer ifrån lagkapten Turken som gör en monster löpning på kanten och petar in den i mellan benen på målvakten på pass ifrån Ahmad.
Matchens sista mål dunkar Dan Berg in ifrån distans. En mycket trevlig inledning ifrån hela laget.


Match två blir emot inomhus starka Markim som plockar ihop ett lag under eftermiddagen då Rånäs 3 utgår. Och det skall till att bli ett mycket bra inomhus match. Markim tar ledningen efter lite slarv ifrån oss. Men vi replikerar snabbt då Josef slutligen är sist på bollen framför mål. Andra målet kommer efter fint samspel i mellan Ahmad och Pålle där Ahmad slutligen lirkar in bollen efter en fin dragning. Men Markim svara igen och förvaltar ett slarvigt byte ifrån oss. Men vi tar återigen ledningen då Jose krigar in bollen efter tilltrasslad situation där Enign agerar framspelare.
Men skam den som ger sig Markim kommer återigen en denna snabba underhållande inomhus match. Slutligen avgör Josef matchen efter han vänder runt två av sin försvarare och slår in den i mellan benen på målvakten.


Dagens tredje match går emot Skånela.
Efter två bra inledande matcher går vi ut lite väl avslappnat och blir straffade hårt på våra egna misstag. Skånela är vass i omställningarna och redan efter 4 minuter ligger vi under med 2-0. Vi höjer oss något i första där Kalle slutligen får en bollen vi målvakten första stolpe i slutsekunderna. Vi hittar tillbaka i andra men bollen studsar inte våran väg och Skånela vinner slutligen 2-1


Dagens sista match går emot UIF
Och här är det återigen kollektivet som tar tag i det. Vi tar ledningen redan efter 45 sekunder då Ahmad stressar målvakten till ett misstag. Men det är inte slut Ahmad gör även vårat att andra mål då han tillsammans med Josef klapp klapp spelar in sitt andra för matchen. UIF som inte är ofarliga hotar även dom men Renato som har varit grym hela dagen gör ett par tunga räddningar. Men vi sätter punkt för match då Ahmad spelar fram en friställd Turken som återigen gör en långlöpning.

Lag två vinner slutligen sin grupp med 11 mål framåt och 5 mål bakåt.



Det vart en mycket trevlig dag med RSK ögon sett. Där vi ser framemot morgon dagen med förväntan.

RSK 1 Slutspel Pool
12:55 RSK-Brottby
13:45 RSK-Skånela

RSK 2 Slutspel Pool
12:30 RSK-Rånäs 1
13:20 RSK-RÖ 1

Alla bilder ifrån dagen hittar ni oredigerat på våran Facebook sida trycka på gilla här brevid.

Gottröra Cup 2011



Rådmansö spelar i år med två i Rånäs Cup.

Lag 1
Berra
Tommy
Jonathan
Tommy
Freddie
Micke
Robban
Norrby
Mårten
Linkan
Mario
Ronnie

Lag 2
Niklas
Ahmad
Engin
Turken 
Rickard
Dan 
Kalle
Pålle
Josef
Renato 

Lag 1 inleder på lördagen emot Rö klockan 09:00 på lördagen.
Lag 2 inleder emot Söderbykarl klockan 14:40




Nyförvärv del 1

Det har blivit dags att redovis våra nyförvärv denna säsong. Och så som rubriken läser så får vi dela upp denna redovisning denna säsong. 
Detta första inlägg så lägger väljer vi då att lägga kraft på våra för året hemvändare.  


Wille Modin


Wille som förra säsong valde att ta en timeout.
Väljer denna säsong att återigen förstärka RSK herr trupp. Wille en vindsnabb notorisk målskytt är för alla lag i div 5 en klass förstärkning.
Wille ansluter med truppen när innebandy säsongen är över.

Joakim " Bom Bom" Larsson




Div 5 bästa tillslag är tillbaka. Jocke som nu har varit borta ifrån laget en säsong kommer nu tillbaka med fullkraft. Jocke är och förblir en kraftspelare där väldigt få kan mäta sig med detta tillslag. Lägg där till en enorm vinnarskalle där han bland annat har en skyttliga seger under bältet.
Jocke ansluter med laget efter bandy säsongen.

Peter Andersson



En skada höll Petta borta ifrån spel hela förra säsongen. Nu är han på väg tillbaka och i Petta finns en ovanlig vinnar mentalitet. Petta är en kraftspelare med en enorm fysiskkapacitet vilket gör att det väldigt få närkamper som Petta går förlorande ur. Lägg där till en hög speluppfattning varvat med dom övriga attributen något som gör Peter till en mycket välkommet efterlängtat nytillskott.

Marcus Andersson



Säsong 2009 var Mackan en av lagets absolut framstående spelare. Han föll på målsnöret till att prisas som årets spelare. Förra säsongen tog hans jobb alla hans tid.
Mackan en spelare som klart går under partitet smart spelare. Mackan som hade stora framgångar i försvarslinjen lever högt på sina vältajmade brytningar och bredd blick förspelet.
Och när nu Mackan återigen väljer att förstärka RSK herr gläds självfallet hela truppen att återigen ha Mackan med igen.

Vi hälsar samtliga spelare Välkomna Tillbaka!

Lottningen Gottröra Cup



Gottröra Cup som blir våran första cup för året. Rådmansö kommer denna cup att spela med 2 lag med gruppspel under lördagen. Slutspel söndag.

Lottningen ser ut som följande


Gruppspelet Lördag

Grupp 1
Rådmansö Lag 1
Rånäs

Roslagens Blidö IF
Hallsta

Spelschema Lag 1
09:00 RÖ-RSK
09:40 Hallsta-RSK
10:20 Roslagens Blidö IF-RSK
12:20 Rånäs-RSK

Grupp 3
Rådmansö Lag2
UIF
Skånela
Söderbykarl
Rånäs


Spelschema Lag 2
14:40 Söderbykarl-RSK
15:20 Rånäs-RSK
17:00 Skånela-RSK
18:00 UIF-RSK


RSK Knallen 2011

RSK herrlags officela kickoff fick bli start skottet på säsong 2011.
Dagen inledes med en gemensam genomgång där första årets lagkaptener första hade genomgång. Som sedan följdes upp med en tränarstabens planering inför säsongen.

Därefter tog den nummera klassiska RSK Knallen vid.


Kaffeknappen
(Bom Bom, Linkan,Ahmad, Turken, Mario, Pålle och Castro)



Svart/Röd
(Pelle, Kalle, Sjölander, Kråik, Cruz och Berra)



Gula
(Dan, Christer, Folkesoni, Hall, Rickardino, Engin)



Blå/Vita
(Norrby, Tomas, Tommy, Crille, Mackan och Skyving)



Rosa Laget
(Jean,Mårten,Josef,Ländin, Robban, Olle och Ronnie)



OCH slutligen domaren Nicklas Mad Truker Jansson


Knallen som nummera spelas efter internationela Sommar Cups regler hade även ett par nya inslag.
Regnponscho till matchens GK Rött och man fick smacka på Kapten.

Att återge gruppspelet är närmast omöjligt. Men vi kan säga så här mycket Blå vita laget gjorde endast 1 mål i gruppspelet.
Jose gjorde ett drömmål som domaren för dagen likt  dagens måldomarne sjävlfallet vinkar bort.

Blå vita som hade det trögt i gruppspelet tog sig slutligen till semi efter man slog ut dom Gula. Men det tog stopp emot dom Röda Svart efter ett rafflande straffdrama.
Kaffeknapen åkte ut emot dom Rosa Krigarna.

Och i den slutliga Finalen så vann slutligen dom Röda Svart med Berra,Kråik Sjölander, Pelle samt Renato.

Årets skytta Pung gick till Pålle
Årets GK gick till Crille


Ett stort tack till samtliga inblandade som gjorde Knallen till en mycket trevlig start på den kommande säsongen.


Vill du se mer bilder så finns alla bilder på våran Facebook sida. Trycka på Gilla så kan du se dom.

[email protected]



Förra säsong var det många som efter frågade möjligheten att höra av sig till bloggen. Därför som en nyhet inför denna säsong har nu bloggen även en mail.
Har kan ni tipsa, rosa, risa, ställa frågor eller kanske till och med skriva ett gästinlägg.

[email protected]

Mer nyheter om bloggen kommer inom kort.

Inför RSK Knallen



Nu på Lördag går som alla nu vet den Anrika RSK Knallen av stapelen. Och det blir den största någonsin hela 36 spelare och ledare är anmälda till årets knall

Schemat för dagen ser ut på följande.

Vi börjar 10:45 i Rådmansö Hallen.

11:00 Möte genomgång inför säsong 2011
(Efter mötet) RSK Knallen 2011
Middag
Efter middagen kan vad som helst hända.

Samtliga spelare skall ta med sig
Egen dricka burkar helst
Strumpor
Shorts
Samt 20 kronor kontant.

Vi bjuder på mat under kvällen/eftermiddagen

Välkomna på lördag! Nu börjar det.....

RSK Knallen 2011



Följande har nu anmält sig till knallen
Crille
Jean
Raffe
Andreas
Dan B
Kalle
Turken
Mackan
Linkan
Mario
Josef
Tommy
Rickard
Robban
Kenny
Berra
Sunshine
Kråik
Christer
Mårten
Anjou Junior
Ahmad
Niklas
Sjölander
Jonathan
Castro
Renato
Norrby
Engin
Ronnie
Larsson
Folkesoni
Skyving
Niklas Jansson
Pelle
Ländin
Polle

Om det är så att du är anmäld men inte är uppskriven säg till Crille alt Jean. Mer info angående lördagen kommer under veckan!


Vi blickar framåt.


Den 3:e oktober 2010 spelade vi våran sista seriematch för säsong 2010. Vi möte Funbo IF som slogs för sin överlevnad. Det var för 3 månader sedan Funbo förlorade matchen men klarade kontraktet då Danmark förlorade borta.
Det är nu ca 4 månader kvar till seriepremiär där vi återigen möter Funbo. Men det är lång resa dit i serien väntar nya lag i serien nya förusättningar men framför allt nya möjligheter.

Tidigare i vintras så valde fotbollsförbundet att ta ett nytt grepp angående. Samtliga lag i div 5 samlades i Uppsala för att gemensamt ta fram ett förslag på en serieindelning. Ett intressant drag som vart bra iår men blir intressant att följa i förlängningen.

I med året serie får vi möta på gamla som nya motstånd. Tillbaka är nu återigen i Edsbro som gjorde en stark säsong förra året. Även Markim har hittat tillbaka till den östra serien. Men vi kommer även att få stiftabekanskap med nya lag som VP, Vesta, Rasbo och Gamlis.



Men innan dess väntar en sedvanlig försäsong. Som iår kommer att bli mer intensiv än vanligt. Vi kommer att spela fler inomhuscuper vi är även med den nya Upplands Cupen som vi har nämt tidigare. Men framför allt så har truppen växt betyldigt sen förra året.

Vi har fått in nya som gamla bekanskaper något som vi kommer att återkomma till lite senare.

Men innan allt detta händer så väntar.........


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus