Update!

Nej, vi har inte dött... Men det är ju inte heller direkt högsäsong, varför bloggen har legat i någon form av dvala.
 
Vad som har hänt sen sist? Ja, inte så mycket, men ändå en hel del skulle man väl kunna säga lite motsägelsefullt.
 
Till att börja med hade vi avslutning för en månad sedan, denna spenderade vi på Ålands Hav fram och tillbaka, för att som man säger, "komma i rätt stämning".... Detta var något alla lyckades med, med bravur. Några t.o.m lite bättre än andra... Just den delen av avslutningen är dock belagd med stark cencur, och undertecknad vågar inte göra annat än att lyda.
 
När färjan väl ankrade i Grisslehamn igen tog prisutdelning, middag, mer dryck och SPA & Relax avdelningen på Hotell Havsbaden över. Mycket lyckat och ett stort tack till André som anordnade detta.
 
Årets priser i Rådmansö Seniortrupp 2012 fördelades enligt följande:
 
Årets Skyttekung
Andreas Ländin - 10 matcher räckte för Andreas, 13 mål blev resultatet av dessa.Vi kan stillsamt konstatera att en hel Andreas hade kunnat vara användbar även under hösten, där det tyvärr alltså inte blev någon match.
 
Träningsflit
Rickard Persson - Detta har kommit att bli någon form av prenumeration från Pickards sida, frågan är när någon ska kunna utmana!
 
Årets Spelare
Henrik Holmström - "Henke" vann omröstningen med klara siffror och det är svårt att argumentera mot gruppens val. Kryddade säsongen med 2 konstmål, 2 matcher i rad från egen planhalva. Viktig!
 
Årets hemmaspelare
Andreas Ländin - Andreas tog även hem priset som årets hemmaspelare, d v s flest matchens spelare i våra hemmamatcher.
 
Årets lagspelare i Bowling
José - José visade under en kväll i höstas att bollsinne även går att omsätta till klotsinne. Efter ett par riktigt bra serier hade han sopat banan med övriga.
 
Årets raket
Robert Strömbäck - Robban tog inte ett och inte två steg framåt 2012, utan i runda tal närmare tio. Visade vad som komma skulle med 4-1 målet redan i andra omgången hemma mot Alunda.
 
Årets mål
Arvid Slätis - Vår egen lill-Torres var faktiskt före självaste Zlatan... Med en cykelspark från 25 meter hemma mot Rånäs i Division 8 var det egentligen ingen som konkurerade med Arvid om årets mål. Och även om utförandet kanske inte var 7 meter upp i luften som Zlatans, så har Zlatan hyllats mycket för att ens komma på tanken att dra en bicicleta från det avståndet... Men det var det alltså fler som gjorde!!
 
Årets skådespelare
André Nilsson - För att få årets skådespelare behöver man ju inte vara bra på det man gör... Det räcker ju med att man faktiskt är ensam i gruppen om att utöva teater, så årets skådespelare vinner André på utebliven konkurens, inget annat...
 
Årets insats
Rickard Persson - Ja, utöver insatsen att vinna träningsflit-priset sålde Rickard överlägset flest matchbollar. Bara att lyfta på hatten!
 
Det var priserna det... Det brukar ju vara Nicklas Ohlsson som tar hem guldet på avslutningsfesten, men även denna info är belagd med sekretess. Vi kan väl säga så mycket i alla fall, att det var inte Nicklas i år...
 
För ett par veckor sedan började vi träna inomhus igen, som brukligt är den här årstiden och några som vissa av oss i RSK är barnsligt förtjusta i. Redan på Lördag spelar vi traditionsenligt årets första inomhuscup, Contiga Cupen i Norrtälje. Vi spelar ett tidigt gruppspel på Lördag mot BKV, Roslagsbo, Rosersberg och Mälarhöjden.
Återkommer närmare Lördag med matchtider och laget, och som vanligt följer referat eller liknande eftter avslutad turnering..
 
På träningarna har det varit bra uppslutning och helt okej fart, ibland t.o.m riktigt bra. Turken visar med jämna mellanrum att gammal fortfarande kan, medan Folkesson med ungefär lika täta intervaller visar att ännu äldre faktiskt inte behöver betyda ännu bättre...
Martin har nu 7 timmar mållösa inomhus timmar i sina nya superskor........ Vi får väl se när han premiärmålar med dem.
 
Vi sparar lite på krutet, och återkommer även i ämnet silly season.. Vad vi dock kan och ska göra är att hälsa Linus Svedbjörk och Basse Nordberg välkomna till Rådmansö. Båda två kommer efter ett otal säsonger i Lohärad/Estuna och hur mycket RSK fick punga upp för dessa två är ännu ej offentliga siffror, men det ryktas att Henke inte längre får äta gratis korv i kiosken efter matcherna... Varmt välkomna iaf till Rådmansö!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus