1.

Då föregående talare så fint lämnade över för cirka en månad sedan, skulle man kunna tro att bloggen dog i och med detta.. Det är fel. Bloggen lever i allra högsta grad och Rådmansö SK med den och här kommer första inlägget i den nya regin.

Ärligt talat, det finns i alla fall inte så mycket matnyttigt att skriva om i Oktober, när klockan vrids tillbaka och soltiden per dygn är lika långa som Mr. Bergs fikaraster på jobbet...

Vad har hänt sedan senast? Vi spelade 2-2 borta mot H/Ö FF i säsongens sista match, det innebar att vi på de 10 matcher som spelades mellan Augusti och första Oktober tog en (1) poäng... Motståndarna borde skaka i benen! Läge för tränarbyte då va?

Skämt å sido, som redan tidigare skrivits visste vi om att vi efter säsongen skulle stå utan tränare då tiden inte längre räckte till.. Styrelsen uppfattade detta tidigt och tackvare detta kunde idag en ny tränare för Rådmansö SK:s seniorer presenteras, vi återkommer till detta.

Efter sista matchen följde traditionsenlig middag, o s v.. Ohlsson tog guldmedaljen, precis som efter sommarcupen i somras..

Helgen därpå spelade vi en hängmatch mot Lagga/Långhundra i B-lagsserien.. 13-1 fick vi med oss hem från säsongens sista seriematch.

Säsongens sista tävlingsmatch spelades dock förra helgen, borta mot Upsala IF i Upplandscupen. UIF som åkte ur Division 3 i år vann denna match med 7-2.

Stora delar av truppen var också iväg på sedvanlig avslutningskryssning.. Behöver knappast skriva att Ohlsson tog guldet va?

Säsongen 2012 har Rådmansö SK 2 st seniorlag anmälda i seriespel. Ett lag i division 5 och ett lag i division 7.
Alltså inga B-lagsserier längre, hela systemet med B-lag slopas och istället utökas antalet seniorlag i ett rakt seriesystem.

Ny tränare för Rådmansö SK 2012 är Patrik Mattsson. Han kommer att ackompanjeras av ett nygammalt ansikte för Gräddhyllan, nämligen Björn Sahlin.

Patrik med meriter från en lång spelarkarriär i Roslagen, känd för sin smartness på planen som kanske mest utmärkande egenskap. Har därefter tränat b.l.a L/E IF på seniornivå.

Björn, som sagt ett bekant ansikte för flera av killarna sedan den sejouren han tränade Rådmansö säsongen 2009, har sin tränarfostran i Djurgårdens ungdomslag.

Båda två har i sitt arbete privat, stor vana av att arbeta med människor av alla de slag och det kan nog passa oss bra, för vissa i laget har väl kanske både en, två och tre personligheter...

Framförallt är båda två varmt välkomna till Rådmansö SK!

Vad som kommer hända framöver nu i närtid är att Rådmansö arrangerar årsfest nästa helg och seniorlaget kommer att delta i Contiga Cupen. (Inomhuscup i Norrtälje SPC).

Vad som kommer på bloggen framöver är som vanligt b.l.a små anekdoter från omklädningsrum, särskilda händelser värda att nämnas och allmänna utspel mot saker och ting som vi tycker om, eller som inte alls faller oss i smaken... Det återstår att se. Vad som däremot, fram till seriepremiären någon gång i April löpande kommer att presenteras är hela spelartruppen. Vi kommer också i hygglig närtid att börja presentera nyförvärv, för sådana finns det ju förstås.. (Lite som Barcelona, ska man bli ny ordförande måste man ju ha en kampanj att driva, en spelare att lova till fansen...)

Nyförvärven kommer att presenteras efter sedvanlig presskonferens och det är med stolthet RSK bloggen kan säga att vi har fixat ensamrätt på detta exklusiva matrial!

Vi håller lite på godbitarna, det var allt för nu. På återseende!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus