Silly Season

Silly season pågår ju för fullt, det lär ju inte ha gått någon förbi.. Alla vill se om sitt hur inför den stundande säsongen och det går rykten om än den ena än den andra.
 
Frekvensen på bloggen är rätt låg för tillfället, men det är lite med den som med fotbollen just nu, det är inte hög säsong och för att orka med hela det kommande året behöver alla inblandade vila lite, även bloggen. Vi kommer att köra igång igen mer och mer under våren, men vill du på ett enkelt sätt veta när ett nytt inlägg har skrivit så följer du RSK bloggen via facebook.
 
Även länkar kommer att uppdateras så att det ska bli enkelt och lättnavigerat att hitta till våra kommande motståndares hemsidor. Fick i dagarna veta att vi har hemmapremiär den 27/4 mot UNIK 2 och redan i omgång 2 kommer första derbyt, på bortaplan mot Hallsta.
2009 var senast vi mötte dessa båda lag, som då huserade i varsinn ända av tabellen, UNIK gick som tåget och vann 5:an.. Våra resultat mot UNIK då, som nu spelar i division 3, blev 1-3 på hemmaplan och hela 1-8 på bortaplan.. Hallsta spelade i div 5 senast just 2009, då de slutade sist i serien, i motsats till UNIK. Våra resultat mot Hallsta då, 2-1 seger på bortaplan och 5-2 hemma på Schakt Arena.
27/4 känns ju en bit bort, men tiden går snabbare än man tror och snart är det dags, efter lite träningsmatcher och upplandscup...
 
Vi spelade Contiga Cupen också här för lite sen. Vi blandade och gav ganska rejält, vissa insatser var över medel och ett par under... Vi nådde eftermiddagens slutspel efter b.l.a fina 4-0 mot Roslagsbro, väl där spelade vi 1-1 mot Aspudden och föll med mindre smickrande 1-2 mot LEIF.. Så kan det vara inomhus, nästa gång vi framträder i officiella sammanhang är i början på Januari i Rånäscupen.
 
Patric släpper lite på trycket och låter meddela följande angående Silly Season:
 
En liten uppdatering om truppstatus och vad som händer kring laget just nu.
 
På minussidan får vi tyvärr sätta upp Josè som valde att skriva på för Riala. En tråkig förlust då han gjorde en riktigt bra säsong förra året.
Men Riala konkurrerar med andra medel än vad vi använder, så då återstår bara att önska Josè lycka till!
 
Oklart är det med Engin då han flyttat och inte vet hur hans fotbollsframtid ser ut. Vi hoppas fortfarande att han ska kunna spela med oss.
Oklart även med Ante Eklund då han varit och tränat med Riala och vi inte hört något mer.
 
På pluskontot kan vi hittills sätta upp fyra namn, jag tar dem i åldersordning;
 
1. Basse Nordberg 33 år och rutinerad forward från LEIF. Glasmästare till yrket och finska rötter, bra med lite nya kulturinslag i laget.
 
2. Linus Svedbjörk 30 år och fortfarande talang!;) Har ofta blivit missförstådd av sina tränare så där har Patric och Björn nåt att jobba med.
Laglojal spelare som kan användas på flera positioner. Kommer också från LEIF.
 
3.Daniel Wahlgren 27 år och mittfältare från LEIF. Har ett antal säsonger i BKV bakom sig och kommer tillföra laget mycket med sitt enorma löpande och
kloka fotbollshuvud.
 
4. Fredrik Blomberg 23 år och målvakt från Markim/Orkesta. Fredrik är tillbaka i Rådmansö efter en sejour i Vallentuna och Markim. Trots sin ålder så kommer han tillföra rutin och stabilitet på målvaktssidan. Fredrik och Rento kommer att bilda ett bra målvaktsteam som gör att vi känner oss trygga på den fronten.
 
Utöver dessa fyra så kan vi räkna in Pelle Eriksson som äntligen verkar vara hel och då kan han tillföra mycket till laget med sin vinnarskalle och härliga attityd.
Sen verkar det även som att vi kan räkna in en sugen och motiverad Turk i truppen och det är såklart ett stort plus också.
 
Sedan jobbar vi fortfarande på ett par namn till för att både bredda och spetsa ytterligare. Föreningens målsättning är hög till nästa år för båda våra lag och
då gäller det att jobba hårt från början.
 
Just nu tränar vi 2 pass i veckan (frivilligt) där vi bara spelar 2 mål. Vi fortsätter så fram till jul för att sen från 2a januari dra igång den tuffare träningen.
 
Vi kommer spela 3 cuper, Rånäscupen 4-6/1, Vikingacupen 12/1 och Rimbocupen sista helgen i januari.
 
//Patric
 
Vi avslutar med att säga På Återseende, dock med reservationen för oregelbundna mellanrum just nu.. :)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus