Danmark-RSK 4-2 (4-0)

4-1 Andreas Ländin (straff), 4-2 Jean Anjou

inga assist

Ahmad Yousef, Magnus Berg

Magnus Berg


Det vart ingen trevlig eftermiddag för dom RSK spelarna som begavs sig till Uppsala och Daneliden. Återbuden haglade tätt inför lördagens match där framför allt skadorna gjorde utgångsläget lite nyckfullt för lagledningen. Även uppladdning inför match vart inte den bästa pågrund av konstiga turer gällande matchtider samt val av planer. När sedan matchen blåses igång så fullkomligt öppnar sig himmelen.


En samling av faktorer som man gärna är utan inför en match. Men ej att förglömma förutsättningar är densamma för dom båda lagen. Och uppenbarligen så hade inte Danmark svårt att tända till. För innan ens matchen är 15 minuter lång så har Danmark inte bara tagit ledningen man har även rykt ifrån till en rejäl 3-0 ledning. En del byten görs omstrukturering i systemet ger oss alla fall antydan till att vara med i matchen igen. Men Danmark är grymt effektiva och sätter även 4-0 innan halvleken är över.


Halvtid ett genomblött RSK stor förundrade i regnet och undrar vad som hände. Men laget tar ett gemensamt beslut att inte lägga sig ner och dö. Vi skall kriga ända fram till slutsignalen ljuder. Och det är våran ålderman som lyfter fanan. Jean en vann RSK krigar ger allt för laget i den andra halvleken. Och han får med sig resterande av laget.



Vi spräcker nollan efter 3 minuter, en hands i straffområdet renderar i en straff som Ländin förvaltar väl. Nu är det spel emot ett mål dom resterande 42 minuter plus tillägg. Danmark som har fallit lågt koncentrerar sig på kontrings spel medans vi skickar upp i princip allt vi har. Och det finns lägen flertalet av dom men vi får inte in bollen. Klockan tickar på och även om försprånget är för långt så är det ingen som slutar att kriga..


 Och det är Jean som slutligen får avsluta sin krigar insatts för dagen med en härlig fullträff ifrån 30 meter som dalar över målvakten in i målet.


 Danmark inledning på matchen idag är enorm och dom hade bud på fler mål i en period som vi nu lägger bakom oss. Istället tar vi med oss andra halvlek där vi tillsammans tar ansvarat och gör verkligen allt vi kan istället för att lägga oss ner och dö. Nu hade vi inte flytet med oss i andra som vi hade behövt om vi skulle kunna hotat.  


Det finns självfallet mycket att förbättra efter en match som denna. Dagens första halvlek är utan tvekan den sämsta vi har gjort på mycket länge. Med ett 4-0 underläge i backen är det lätt att lägga ner och fler jobbiga mål trillar in. Men vi fortsätter att trumma och även när domaren förkunnar att det endast minuter kvar av matchen. Så fortsätter vi att trumma på detta ska vi ta med oss.  


Denna match lägger vi nu bakom oss och ser till vad vi kan göra bättre då vi återigen på lördag kommer hem då Storvreta kommer på besök.

 

 

 

 

 

 


Inför Danmark

Danmark ett långt ifrån enkelt motstånd sett historiskt sett med RSK ögon. Laget som dom senaste åren alltid har jobbat lite i det tysta. Ingen räknar med dom men ändå så är dom alltid med och skuggar strax bakom topplagen.

Förra året hade vi dom på kniven borta men en alldeles för tunnbänk eller rättare sagt obefintlig. Avbytare var Crille samt Ronnie, dock ska tilläggas att Ronnie var mycket när att hänga en på en retur. Men nog om dåtid dags att titta vad vi har framför oss.

Danmark sladdar lite i den fortfarande unga tabellen. En seger emot Väddö i premiär omgången har sedan fölts upp av två oavgjorda emot Funbo och Alunda två udda mål förluster emot Norrskedika samt Kurd. Och slutligen en 4-1 förlust emot Roslagsbro.

Danmark är alltid ett motstånd som man blir straffad om man inte tar dom på allvar. Och skulle deras toppar vara högre och skulle dom kunna vara ett lag som huserar längre upp i tabellen.

Laget som åker är följande.

Renato Cruz
Dan Berg
Teddy Wallmo
Tomas Johansson
Ronnie Skyving
Jean Anjou
Kalle Gäfvert
Arash Karami
Mike Kissman
Magnus Berg
Nicklas Olsson
Rickar Persson
Ahmad Yousef
Tomas Jansson
Andreas Ländin
Labinot Canhasi

Tröja nr 60 denna helg.
Det fanns många kandidater Ahmad Yousef vars målskytte inte bara kom igång han tog även ett enormt ansvar ute på plan på i defensiven men framför allt offensiven. Teddy Wallmo som fick mer eller mindre hela Karlholm på sin kant i den första halvleken. Teddy visade hjärta hela vägen och var omuttlig. Och slutligen Renato Cruz som gjorde en superräddningen efter den andra.
Men det fanns ytterligare en som inte bara själv vart målskytt men även såg till att sin kompisar var målskyttar. Gör man fyra poäng på en match blir ändå valet enkelt.
1 mål 3 assist Magnus Berg bär tröja nr 60 emot Danmark.


Upplands Cupen

Inga veckomatcher i serien denna vecka men dock så spelade Roslagsbro sin tredje match i årets Upplands Cup. Så vi passar på att ta en titta på hur det har gått hittilis i cupen. Noterbart är att förra årets vinnare av Cupen UNIK åkte ut redan i första omgången emot Bälinge. HÖ/FF slog som bekant ut Uppsala Kurd och för dom väntar nu Edsbro i nästa omgång. Edsbro med en brinnande form har en bonus straff i med serie tillhörigheten. Vilket ger lite extra krydda inför mötet.

Övriga Roslagslag som är med eller var med Rö åkte i sin första match med klara 2-6 emot Norrskedika Densamma Norrskedika som slog ut Roslagen med 2-7 i första omgången. Söderbykarl fick även dom vitja nätet 7 gånger då man möte gamlis förlust 2-7.
Hallsta och Edsbro vann sin första matcher och alltså även dom virdare.

Och ikväll spelade då Roslagsbro emot Appollon som återfinns i div 7 östra samma serie som Roslagen. Appollon med 2 bonusstraffar hade tidvis ledningen men Roslagsbro kämpade in en kvittering i slutet och matchen fick gå till förlängning. Där orkar inte div 7 laget längre och Roslagsbro kan gå ifrån och slutligen vinna med 3-5.  Noterbart är att Appollon slog ut Danmark i den första omgången med 8-6.

Nu väntar med största sannolikhet ett bekant motstånd. Markim behöver vinna sin match emot Morgongåva för att återigen få möte på Roslagbro.


Linkan Köttar Vidare

Erik Linkan Lindqvist skulle under veckan genomföra en operation för att fixa foten efter att Jean misstog densamma för en boll i förra årets seriepremiär. Återhämtningen skulle bli lång vilket gör att Linkan väljer att genomföra den efter sommaren i stället.

Så glädjande för laget så går köttar tåget vidare. Smallben beware!




Roslagskollen

Med en hel vecka kvar till match och sex omgångar in i serien så tar vi en liten titt på hur det går för våra kära kollegor runt om i Roslagskommunen.


Och vi börjar självfallet med våran sammarbetes förening Roslagens Blidö IF. Grisen´s mannar har haft en tung inledning på säsong men nu verkar det rulla igång två raka segrar senast i fredags emot Ferro med 2-4. Detta gör att man har kontakt med täten och vart efter spelet kommer igång kommer dom att bli farliga. Fredagens motstånd Ferro är även dom farmarlag till sin kommun kollegor Hallsta.

Hallsta som trillade ur förra året återfinns numera i div 6 Norra. 2 vinster samt två oavgjorda placerar just nu Hallsta i mitten av tabellen.

Om vi sedan flyttar fokus till div 6 Östra så återfinner vi många bekanta ansikten. Rimbo som vi slogs med inte till den sista omgången återfinns just nu på fjärden plats i tabellen. Vinst senast emot Rö med 5-0 gör att dom har kontakt. Men frågan är om det kommer att räcka. För redan nu skönjas två mycket klara serie favoriter. Citykamraterna som återigen tar sig igenom seriesystemen leder serien obesegrade med 22 mål gjorda och endast 3 insläppta. Men dom kommer att få en match av Edsbro även dom obesegrade med 17 mål gjorda och endast 1 enda insläppt mål på 5 matcher. LEIF som många trodde skulle vara med och utmana är redan nu avhängda endast 2 poäng på 4 matcher. Och om Edsbro och FFCK form håller i sig så har nog tåget gått nu.

 


Div 5 Östra



HET!


Heta känslor på plan, het väder samt att det börjar hetta till i tabellen.

Inte mindre än 28 kort var av fyra av dom var röda delades ut under omgång 6 denna helg. Karlholm som var på besök hos oss fick se hela 6 gula kort samt ett rött efter slutsignalen. Domar insatsen var  om man ska utrycka sig milt inte riktigt på topp i lördags men dock klev RSK av utan varningar.  


I matchen i mellan Alunda-Danmark som slutade 1-1 fick dom båda målskyttarna i dom vardera lagen lämna plan i förtid efter man har fått se det röda kortet. I matchen delades totalt 3 röda ut.


En match som var något snällare med endast 4 kort utdelade var den nu historiska matchen som slutligen tog slut på Storvretas 616dagar långa poäng svacka. Kvitteringen slogs in i den 89 minuten . Och Storvreta kan äntligen lägga fokus på något annat än krabbgången i seriespel. Som vi har sagt här i bloggen tidigare Storvreta har kapacitet om dom får igång maskineriet. Norrskedika-Storvreta 2-2


Roslagsbro begav sig till den alltid svår spelade Vargspåret. Funbos hemmaborg där dom har tagit åtagliga skalper under åren. Och återigen så krigar dom sig till poäng mot ett på pappret bättre motstånd.  


Riala tog emot Hö/FF hemma på Lundbyvallen en ganska tam tillställning om man ska lyssna till en i publiken. Riala var det bättre laget i första halvlek och borde tagit ett grepp redan där men lyckas slutligen säkra matchen i andra. En andra halvlek där HÖ/FF var uppe och hotade.

Slutligen så fick Väddö en mindre rolig resa hem  hela 7-1 vinner Kurderna med hemma på stenhagen. U-Kurd som nu har ett litet slagläge inför nästa match emot Roslagsbro borta den 31 mars.


Det är fortfarande mycket jämnt i tabellen där vi fortfarande kan se att det inte finns några klara matcher alla verkar kunna slå eller ta poäng av samtliga.  Nästa vecka är en omgång fylld med nyckelmatcher. Uppsala Kurd åker till Roslagsbro, Väddö möter Norrskedika båda på samma poäng, Storvreta tar sig an Alunda båda under nerflyttningsstrecket för tillfället.

 


 


Rådmansö SK - Karlholm Goif 5-0 (1-0)

1-0 Nicklas Ohlsson, 2-0 Magnus Berg, 3-0 Ahmad Yousef, 4-0 Labinot Canhasi, 5-0 Ahmad Yousef

Dan Sundberg, Ahmad Yousef, Magnus Berg 3

-

Renato Cruz & Mikael Wall

 

Lördageftermiddag=Match! Domarteamet & Spelarna gick ut på den ganska torra och hårda mattan, solen sken och det var lätt vind. Bra förutsättningar för fotboll, men mentaliteten och laddningen handlade mera om hårt jobb och fokus! Att ta jobbet för varandra och att efter 90 minuter kunna se varandra i ögonen och säga att vi gjort så gott vi kunnat tillsammans.

 

Karlholm startar matchen i ett furiöst tempo, med väldigt mycket löpningar på alla bollar, både planerade uppspel och rena rensningar. Ingen av deras bollar mot vårat försvar blev därför inledningsvis "enkla", samtidigt säger logiken; Karlholm skulle få mycket svårt att orka bibehålla den typen av löpningar de startade med och det gällde för oss att se till att hålla tätt och inte ge Karlholm någon extra energi. Vi själva koncentrerar oss till en början på att hålla ihop laget och att krympa ytorna för Karlholm, något vi lyckas göra på ett bra sätt. Och sakta men säkert börjar våra passningskombinationer ge Karlholm lite annat att tänka på. Ahmad spelar snett inåt bakåt och Kalle skjuter, målvakten räddar till hörna. Nicklas oroar på ett par bollar och Jansson är centimetrar från att ge oss ledningen när han bryter inåt i straffområdet.

 

Efter en upprullning på vår högerkanten där bollen går fint via Ahmad, Sundberg och Mange är det slutligen Nicklas som på passning av Ahmad kan sätta dit 1-0. Mycket skönt i det läget.

 

Sista kvarten faller vi lite långt ner i planen och Karlholm gör en kraftansträngning för att åstadkomma en kvittering innan paus, men den uteblir. Halvtid och 1-0.

 

Vi pratar i pausen om att Karlholm inte kommer att ge upp, ingen vill åka från nedre norrland för att ge sig lättvindigt i kampen om poäng. Hårt jobb de kommande ´45 var det som stod på programmet.

 

Andra halvlek är inledningsvis jämn och inga direkta målchanser skapas för något utav lagen. Men tvåan skulle komma och det var riktigt snyggt. Den här gången använder vi våran vänsterkant och från eget straffområde där Kalle bryter går bollen via Jansson till Ländin, till Sundberg som i sin tur sätter en riktig smörpassning på en djupledslöpande Mange Berg. Han gör inget misstag, kyligt rullar bollen vid sidan av Karlholms burväktare. 2-0!

 

Efter målet flyttar Karlholm upp spelet och sanningen att säga, det är absolut inget dåligt lag vi möter! Fortfarande med hög aggressivitet och skoningslöst löpande sätter de nu press på oss. En trippelhörna med bud på mål, en boll inne i nät (korrekt avvinkad för offside) och en mycket duktig Renato gjorde att Karlholm mer och mer valde att flytta fokus, från reduceringsjakten, till domarinsatsen.

 

Ahmad gör efter ´75 spelade 3-0 efter en löpning på sin högerkant. Första avslutet räddar keepern, men Ahmad hade bestämt sig och nickar in sin egen retur! 4-0 kommer av bara farten och det är mannen som lika gärna skulle kunna jobba på Cirkus. Ett fint trollerinummer av Labbe, 4-0.

 

I matchens absoluta slutskede drar Ahmad på från distans och via en försvarare tar bollen en skön båge in i bortre burgaveln.

 

Summeringsvis, vi spelar riktigt trevligt mellan varven samtidigt som ingen viker ned sig i det hårda arbete som idag krävdes. 5-0 är stora siffror, men Karlholm var långt ifrån ofarliga, tvärtom, ett riktigt bra lag med hög arbetskapacitet. Vi å andra sidan, visar bra tålamod och viljan att vinna var det inget fel på!

 

Samtliga spelare i dag förtjänar stort beröm, ingen glömd! Vid en 5-0 seger får man nog säga att det mesta har fungerat, såväl anfalls- som försvarsspel! Pigga inhopp från bänken och en strålande Renato Cruz längst bak!

 

Ukelele...

 

 

 


Inför Karlholm

Skalpen är bra Roslagsbro är inget lätt lag att slå att dessutom att spela like emot Uppsala Kurd vittnar om att det finns kapacitet hos laget ifrån. Så mycket vet vi nu men för övrigt vet man ytterst lite om laget ifrån norr. Laget som har lika gärna skulle kunna tillhöra Gävles serie system flyger av naturliga själv lite under radarn.
Dom flesta lagen har vi ganska bra koll vilka som är framståend skyttekungar och nyförvärv. Men Karlholm ytters lite.
Men det vi kan konstatera att det är inte ett lag som ger sig underläge 0-2 emot Uppsala Kurd blir 2-2 underläge 1-3 mot Funbo blir 4-4.

Så som sagt det blir ett spännande möte på Rådmansö Schakt Arena på Lördag avspark 15:00

Laget på Lördag.
Renato Cruz
Teddy Wallmo
Thomas Johansson
Erik Lindqvist
Dan Berg
Mikael Wall
Mike Kissman
Magnus Berg
Kalle Gäfvert
Ahmad Yousef
Niklas Olsson
Labinot Canhasi
Andreas Ländin
Tomas Jansson
Rickard Persson
Dan Sundberg

Denna vecka har man valt att ge tröja nr 60 till två spelare.
Lagledningen ansåg att det var dött lopp i mellan dom båda med god konkurrens ifrån Dan Sundberg. Men det var då enkelt imed att Renato inte kan bära tröjan rent fysiskt så väljer man att ge plaketer till dom båda. Medans Micke kommer att bära tröjan på lördag.


Karlholm-Roslagsbro

 


Karlholm-Roslagsbro en match i mångas ögon som var avgjord redan innan. Och nog finns det en del som lyfter på ögonbrynet att över dagens vinst. Men frågan är om man verkligen skall gör det. Karlholm som även gav Uppsala Kurd en rejäl fajt har visat både under försäsongen och nu serien att när det stämmer kan dom vara mycket giftiga.

Roslagsbro som planenligt skulle gå upp serieledning. När man nu kom ikapp den haltande tabellen nu får man istället ses sig som serietvåa för tillfället. Och ta sikte på Kurderna.

Medans vi nu lägger fokus på att just skicka hem Karlholm utan poäng på lördag.

Välkomna på Lördag 15:00 Rådmansö Schakt Arena

Slutreslutat
Karlholm-Roslagsbro 3-2



 

 


Konditionstest!

Seger i helgen mot Harg/Östhammar! Det var med glada miner grabbarna släntrade in i omklädningsrummet.. Abstinensen av att inte ha sett varandra på ett par dagar var påtaglig och tydligen hade vissa firat senaste segern mer ingående än andra..

 

Det var inte med lika glada miner folk lämnade omklädningsrummet 20 minuter senare.


Lagledningen var tydligen så nöjda med 3 poäng i helgen att man hade bestämt sig för att unna truppen något alldeles extra.. Klasse Lindqvist var inringd (Välkänd och respekterad domare i Uppland sedan årtionden tillbaka.. Flåset hade han också kvar!). Efter sedvanlig uppvärmning a´la Turken så skulle vi genomföra ett konditionstest motsvarande vad en AD-domare, d v s linjeman skall klara av för att döma upp till division 1.

 

Den lilla detaljen att vi dessutom fick 5 sekunder mindre på oss hade Klasses son Erik finurligt kommit på. (troligen för att Erik själv har kondition som en häst och bringa som en tjur!)

 

Beskedet togs emot med jämnmod av truppen och ja, Kalle muttrade lite förstås, troligen mest av gammal vana, men han sprang han med.. Precis som alla andra.

 

20 st 200 meters löpningar under 30 sekunder senare hade hela truppen klarat av utmaningen med betyget godkänt! Imponerande tyckte Klasse. Imponerande tyckte grabbarna! Lagledningen däremot hade inga problem att lägga band på sin förtjusning utan kastade glatt iväg grabbarna på ännu en gruvlig löpning.. Den här gången opponerade sig delar av truppen desto mer, men återigen; alla sprang!

Micke "Kipketer" Wall verkade i princip vara helt opåverkad och inga större tecken på trötthet kunde skönjas. Troligen skulle han kunna springa ett varv runt jorden utan att reflektera närmare över det..

 

Niklas förtjänar också ett hedersomnämnande då han som sin motståndare på löpningen valde Tomas Jansson.. Att bli utmanad av Tomas må vara en sak, men att själv utmana honom kan inte ses som annat än dårskap! För att förstå känner jag att jag här måste göra en liknelse och det går väl att jämföra med att själv ratta en gammal folkabuss och framme vid rödljuset varva upp och utmana Ferrarin bredvid. Niklas tog den dock för sitt lag, för någon var ju tvungen. Hedersomnämnande!


Div 5 Östra


Intresse!
I med intåget av lag som Hö/FF Uppsala Kurd och Karlholm så har vi genast fått ett mycket högre publiksnitt denna säsong. Många har pratat om dom långa resorna denna säsong. Men tror mig jag åker mycket hellre till Östhammar eller liknande med mycket folk på läktarna istället för tidigare resor till Märsta och Midgårdsvallen. Förra året spelade vi en direkt avgörande match emot Arlanda båda lagen kunde åka ur. Men på läktar plats återfanns en pensionär som var ute med hunden en busschaffuör samt en tillrest Rimbo spion.

I lördags i solskenet har Hö/FF lite lagom med folk 120 st betalande åskådare. Vilket inte är speciellt mycket folk på en Hö/FF match. Som sagt verkligen skit kul och ser vi till bloggen så har intresset aldrig varit lika högt mer folk är inne varje dag än besök rekord förra året.

Och vad händer i serien då.
Två lag med ytterligheter ena laget har inte tagit en poäng på 27 spelade seriematcher. Det andra laget har inte förlorat på 28 spelade seriematcher. Dags för en trendförändring. Nopp Uppsala Kurd vinner återigen med uddamålet borta emot Storvreta 1-2.

Det bjöds även på ett derby i Roslagsbro. Riala stod för motståndet och kan vi skönja lite rotations tänk hos Roslagsbro. Hellsing på bänken förra matchen bytes emot nuvarande skyttekungen Söderman som istället fick sitta på bänken hela matchen dagen till ära. Hellsing gav svar på petingen och dundrar in 2 mål. Roslagsbro som har nu har fått en enorm förstärkning. Herr Björnbom är nu återigen med i startelvan och efter en del sumpade chanser emot Väddö så sättar han den i borte krysset. Roslagsbro är förstark och Riala kan inte hålla emot vinst 3-1.

Firma Alstermark, Jorlin och Bolin sätter dit Funbo på hemmaplan två mål ifrån Alstermark hans trejde och fjärde på 3 matcher. Men dock viskas det om skadeproblem på den notriska målskytten. För Väddö skulle hoppas vi på att det endast är viskningar.

Karlholm och Norrskedika vinner sina matcher emot Alunda samt Danmark med enkelmålet.

Avslutningsvis så spelas dom icke spelade seriepremiärena imellan Karlholm-Roslagsbro samt Alunda-Norrskedika under den kommande veckan.Vvilket gör att Roslagsbro nu har chansen att gå upp i serieledning.

För övrigt i serien är det mycket jämnt vi smyger upp på en tredjeplats framför Riala på målskillnad. Med det är mycket jämnt endast 4 poäng skiljer plats 3 med plats 11. Det är lååååångt kvar och tur är väl det. För det är en riktigt rolig serie iår. Roliga lag mycket folk och så småningom bra planer.

 

En lite Notis på Upplands förbundet så stämmer för tillfället inte serien då matchen imellan Storvreta och Funbo är fel reggad.


Hö/FF-RSK 1-3 (1-1)

0-1 Tomas Jansson, 1-2 Dan Sundberg, 1-3 Rickard Persson

Dan Sundberg, Ahmad Yousef

Micke Wall

Dan Sundberg



Så var det revansch dags. Men först måste vi inleda med en ursäkt till Norrskedika då vi kan ha antytt att eran plan var bland dom värre det fanns tydligen en till. Och det hade kanske inte känts så drygt om det inte var så att man på vägen passerade Hargs andra plan som på håll såg närmast perfekt ut. Men sak samma upplägget är som det är och det drabbar båda lagen. För övrigt så bjuds vi på en fantastiskt fotbollsdag över 120 personer på läktaren och närmare 25 gradig värme. Och enligt utsago hade Hö/FF lika mycket folk även i sina div 6 matcher imponerande.


Varken underlaget eller längden på plan inbjöd till något finlir idag. Hö/FF valde att dunka bollen ifrån backlinjen via sin resliga mittback. Och i en sån här match så blir det inte ofarligt. Vi försöker stundtals att rulla runt med det är extremt svårt. Och trillar snart in i samma spelide. Det blir som sig bör en matchinledning där det är två lag som inte vill gå bort sig. Tajt på mitten och väldigt lite bakåt. Men det är Hö/FF som skapar dom farligaste lägena men avsluten är inte där. Istället är det vi som tar ledningen i matchens 30:E minut. Sundberg slår en underbar boll i mellan mittback och ytterback på Jansson. Jansson suger in bollen och lyckas slutligen chippa in bollen emot en utrusande målvakt. Hö/FF tar emot slutet över matchen mer lyckas i sin press få fram en hörna. Den resliga mittbacken med samma hårfärg som tröjan visar att han kan mer än att bomba långt och går upp och nickar distinkt in kvitteringen.

Halvtid och vi är långt ifrån nöjd. Som det känns så ger vi för tillfället matchen till Hö/FF. 


Andra halvlek och börjar värmen ta ut sin rätt. Det är två trötta lag även om det känns att vi har lite mer energi. Efter ca 20 minuter väljer vi att gå för full maskin högpress och mycket folk i anfallet nu ska vi ha 3 poäng. Och likt ett ryck i den sista backen i ett maraton så lägger vi oss framför hemma laget. Vi skapar nu mer lägen och Hö/FF har mycket svårt att hitta in igen. Nu är det ombytta roller och det känns som det är ett mål på gång. Tomas Jansson är blandat annat mycket nära men det rensas på mållinjen. Ländin har läget men kommer inte till skott i det avgörandet läget. Istället blir det tröja nr 60 som spikar in det första spiken i dagens kista. Sundberg i samma läge som emot Alunda tar på sig frisparken då torsdagens frisparks kung satt på bänken. Bollen är kliniks och sitter vid första otagbar för målvakten. Men det är inte slut där dagens sista kommer ifrån en inhoppande Rickard. Ahmad kommer ner på kanten han håller i och hittar en Rickard som kommer med fart. Rickard använder kanonen och dundrar in den sista spiken i kistan ifrån 25 meter. Hö/FF får sedan chansen till att skapa nerv i match minut 89 då domaren pekar på straffpunkten. Men Renato kommer ihåg straffskytten ifrån försäsongs matchen och går i samma hörna men straffen är bra och Renato gör en kanon räddning.


3 mycket sköna poäng det är länge jämnt men idag drar vi det längsta strået. Vi hittar tillbaka även om vi gör en dålig matchinledning. Även om det är en del tongivande spelare bort så gör vi det mycket bra utan att påverkas.  Rent ut sagt en riktigt skön seger. Ukelele…….

 


Inför Harg/Östhammar


Det gick lite för enkelt i säsongsupptaktsmatchen. Harg/östhammar har visat i säsongs inledningen att dom håller en nivå som är klart högre en det dom presterade emot oss hemma på konstgräset.
Nu beger vi oss till Östhammar för en retur. Och vi kan räkna med att den här gången blir det inte lika enkelt Kamp och vilja hamnar återigen i fokus men framför allt kommer vi möta ett revansch suget lag med ett stort publikstöd. Tyvärr får vi inte åka till den klassiska arena Tallarna i Harg. 15:00 blåses matchen igång i Östhammar.
Hö/FF återfinns just nu precis ovanför oss i tabellen med två vinster och två förluster.

Laget som åker är som följer.

Renato Cruz 
Dan Berg
Micke Wall
Ronnie Skyving
Kalle Gävert
Teddy Wallmo
Magnus Berg
Dan Sundberg
Ahmad Yousef
Niklas Olsson
Rickard Persson
Andreas Ländin
Mike Kissman
Mårten Törnqvist

Och tröja nr 60 hänger denna helg på Dan Sundberg

Skytteligan div 5 Östra



Upplandsförbundet valde inför denna säsong att släppa dom gamla matchrapporterna och övergå till att lag gör det elektronisk. Förutom att det underlättar enormt för lagen så finns nu även möjligheten att följa till exmpel en skytteliga.
http://uppland.svenskfotboll.se/resultat-tabeller/?scr=table&ftid=26914

Förutsättningen för att detta skall fungera är att domaren efter matchen fyller i målskyttar samt varningar rätt i systemet. 
Vi sammanställer alltså inte skytteligan själva så om det inte stämmer så är det en fråga för Upplands Förbundet och inte bloggen.

SpelareLagMål

 Straffmål

Tobias Söderman Roslagsbro IF 4 0
Joakim Johansson Harg-Östhammar FF 4 0
Erik Holm Funbo IF 4 0
Eren Kaya Uppsala-Kurd FK 3 0
Nicklas Olsson Rådmansö SK 2 0
Markus Landfeldt Danmarks IF 2 0
Johan Mattsson Harg-Östhammar FF 2 0
Joacim Axelsson Norrskedika IF 2 0
Lars Daniel Sjöberg Karlholms GoIF 2 0
Christoffer Lundkvist Roslagsbro IF 2 0
Sebastian Mattsson Norrskedika IF 2 0
Filip Mattsson Roslagsbro IF 2 0
Jens Alstermark Väddö IF 2 0
Nihad Ismail Uppsala-Kurd FK 2 0
Adam Olsson Karlholms GoIF 2 0




Div 5 östra


Derby vecka i stora mått. Förutom vårat krigar derby bort emot Riala så fulländade Roslagsbro omgången 4 med ytterligare ett het derby hemma emot Väddö. Men dock var det endast hett på pappret då vart väldigt lite derby känsla där Väddö inte lyckades komma upp till standard för att hota hemmalaget. Slutresultat 5-0 Tobbe Söderman 3 mål skytt. Noterbart så bänkades den notriska målskytten Hellsing.

Det var även derby i Uppsala där Uppsala Kurd tog sig an Danmark slutresultat 1-0. Norrskedika hittar proppen och får en fin utväxling emot Karlholm med 4 mål framåt och nollar gästerna. Starkt att hämta sig ifrån helgens stora publik match emot Hö/FF. Måste tilläggas att Hö/FF hade hela 276 betalande åskådare på lördagens derby imponerande hoppas lika mycket folk dyker upp lördag.

Storvreta inkasserar sin fjärde raka emot Funbo. Storvreta som var bra under försäsongen har mycket svårt att få till det i seriespelet inledningsvis. Men det skvallras om att det finns kapacitet och det dröjer nog inte länge förren det vänder.

Och avslutningsvis så tar Alunda sin första 3 poängare hemma emot Hö/FF med 1-0

Summeringsvis det är målsnålt i princip dom flesta matcherna men framför allt så är det extremt jämnt och tajt. Varje match kommer bli tvungen att ta på allra största allvar. Och det ser inte ut som det finns några klara 3 poängsmatcher. UNT bloggar, Markim webmaster och annat lösryckt folk har velat framhäva div 5 östra som bakgårds serie år. 
Dagens tips Dags att tänka om!


Riala-RSK 1-1 (0-1)

0-1 Tomas Jansson

Magnus Berg

inga kort

Rickard Persson 

Så var det äntligen dags för årets första derby och återigen så befann vi oss på den mycket poäng snål i våra ögon Lundbyvallen. Men det är en mycket trevligt fotbollskväll som vi bjuds på mycket folk underbart väder men framför allt en massa känslor.


Tändningen inför veckans derby har det inte funnits underskott av. Men dock får vi strukturera om lite i laget då vi på kort tid tappar två av våra anfallare. Ländin försvinner dagen innan i förkylning och Niklas sprängde saker i Huddinge.

Men vi tappar inte ångan pågrund av detta istället tar vi tag matchen ifrån minut 1. Vi har kommandot och det tar hela 5 minuter innan Riala ens hittar ner till vårat straffområde. Det är framför allt mittfältskampen som vinns och vi gör det med bravur. Andrabollarna har vi varit lite halv svaga på hittills i serien nu vinner vi varje boll. Vi har nu en mycket bra period och Riala kan inte gör så mycket mer än att slå ifrån sig. Och det kommer att ge utdelningen återigen vinner vi bollen på mitten vi kommer i anfall och Mange sticker mycket snyggt in bollen till en mycket van Riala målskytt. Tomas Jansson är hundra procentig på Lundbyvallen och gör återigen ett fint mål. Måste vara något med gräset och även gräset var något högt så var det en mycket fin Lundbyvall vi fick spela på idag.


Vi fortsätter att trycka på vi har ett genomlöp som i år får räknas som det tydligaste straffen men ingen signal ifrån den annars bra domarkåren. Men det är en intensiv match och när vi börjar glida isär med lagdelarna så börjar nu Riala hitta tillbaka i spelet. Bland annat har dom en i ribban på en hörna.


Men vi går till pausvila med ledning och även om Riala höjer sig i slutet av andra så går första halvlek till oss.

Andra halvlek och vi är mycket medvetna om att Riala som lag som aldrig ger sig. Och mycket riktigt Riala kommer nu ut med nyenergi. I andra halvleks 5 minuter kommer dom runt och får in kvitteringen. Riala har nu momentum och driver matchen medans vi får försöka hitta tillbaka i våra positioner. Det blir nu en böljande match där Riala äger stundtals lite mer boll medans vi är farligare i våra kontringar.  Och vi är riktigt nära att ta ledningen med ca 15 minuter kvar då Labbe hittar stolpen. Det blir mycket krig i slutet med hela 3 hörnor på övertid.


Avslutningsvis det är derby som nog får räknas som ett ganska snällt derby endast 1 kort under hela matchen. Och det är en snackvarning på en Riala spelare. Men dock krigades det mycket om utrymme där det med facit i hand kändes lite surt att inte få med sig alla poäng.  


DERBY



Det är dags för årets första derby och vi beger oss till Riala och Lundbyvallen. Det är ett derby av rang. Då väldigt få av dessa derbyn brukar sluta odramtiskt. På dom senaste 3 åren har Riala och Rådmansö i seriesammanhang földaktningen möt varandra 6 gånger. Facit vittnar 2 vinster var och två oavgjorda. Förra året så delade Roslagskombantanter poängen i mellan sig 3-3 i första matchen på Lundbyvallen där en kraftig domarmiss bannade vägen för dom gula som kunde slå in bollen i slut minuten. I returen fick vi hjälp ifrån högre makter då Rialas forcering regna bort i ett fullkomligt skyfall.

foto Jessica Wahlqvist

Riala som verkar ha flyttat fram postionerna denna säsong i framför allt sitt offensiva spela. Många mål gjorda på försäsongen men nästa lika många insläppta. Vi i bloggen har som sagt var lyft ett litet finger för Riala denna säsong. Men dock inte som utmanare till seriesegern.

Det råder ingen brist på känslor inför detta derby och det ska det inte göra. 19:00 tisdag ljuder kanonen missa inte årets första krigar derby.

Laget
Renato Cruz
Dan Berg
Mikael Wall
Teddy Wallmo
Tomas Johansson
Jean Anjou
Kalle Gäfvert
Erik Lindqvist
Magnus Berg
Dan Sunderg
Tomas Jansson
Ahmad Yousef
Rickard Persson
Labinot Canhasi
Andreas Ländin
Niklas Olsson


Div 5 Östra

Fullomgång denna helg. Och det vart ett hett Derby i Norduppland som fick inleda den tredje omgången. Hö/FF tog emot lokalkonkurrenten Norrskedika tyvärr finns inga refrat att tillgå så hur matchenbilden såg ut vet vi därför väldigt lite om.  Hö/FF vinner i vilket fall matchen med klara 4-1.

Storvretas kräftgång fortsätter ytterligare en förlust men nu emot Roslagsbro med klara 1-5. Roslagsbro som tyckte att dom inte nådde upp till fullstandard var ändå nöjda med 5 mål framåt.

Danmark tog sig an Funbo i ett lite Uppsala derby på Sävja konstgräs. Funbo hade länge kommandot i matchen men Danmark klara 1 poäng med mycket folk borta.

Karlholm tog emot Uppsala Kurd hemma. Karlholm som är ett erkänt svårt borta lag att möta. Och även om Karlholm länge hade matchen så var det ändå Uppsala Kurd som gick upp till en 0-2 ledning med kvarten kvar. Men Karlholm krigar sig tillbaka och lyckas slutligen trycka in 2-2 i matchens 91 minut. På Karlholm hemsida finns även en trevlig fotoserie tagen av Per-Arne Juhlin ifrån matchen.

foto: Per-Arne Juhlin

Slutligen så spelade Väddö och Riala det första Roslagsderbyt för denna säsong. Ser man till Rialas matchreferat så skall det var en tajt och hård match där det var en klar matchboll till Riala efter en bra första halvlek. Men Väddö reser sig och tar slutligen ledningen med 15 minuter kvar. Riala tar sig dock tillbaka men är besvikna men ger samtidigt Väddö en eloge för sin kämparanda.


RSK-Alunda 2-2 (1-1)

1-1 Niklas Olsson, 2-2 Dan Sundberg

Magnus Berg

Kalle Gäfvert

Tomas Johansson



Och så äntligen så kom vi hem. Som sagt försäsongen har varit lång och kall. Men dock bjöds vi inte på någon vår värme denna dag heller. Temperaturen smög ner runt 5 gradar med ett kyligt duggregn med grädde på mossen.



Nä idag var tanken att spelet skulle får värma istället något som inledningsvis uteblev. Istället är det två lag som matchar jämnt där övertaget bollasfriskt imellan dom två.  Alunda som verkade ha väldigt lite förtroende till sitt mittfältet bombade likt ett Hallsta lag sin duktiga nr 9 med långbollar. Ibland vart dom farliga men oftast mynnade dom inte ut till något. Vi själva kommer igenom bra på kanterna men har för lite folk i boxen vilket gör att vi blir ofarliga framåt. Men vi har inledningsvis två riktigt bra anfallssekvenser som vi sedan bygger vidare på. Och när vi har kommandot så ringer det slutligen men inte i Alundas mål. På ytterligare en långbolla så nickar vi en boll upp och bakåt som Alunda suger in och efter lite passningar slår in dagens första. En ganska snyggt mål faktiskt. Men vi kommer att svara upp i en lång anfalls sekvens hittar vi slutligen in med bollen till Mange som mycket vackert sticker in bollen till en löpande Nicklas som dundar upp bollen i nättaket. Niklas andra mål på två matcher ett mycket fint mål för oss fotbolls älskare.



Vi går in i halvtid med ett oavgjort resultat och det känns lite surt att dom skulle få in en när vi hade trycket. Andra halvlek och nu försöker vi sätta press men det är nu Alunda som tar över och dom är vid 3 fallet gånger närmast vinsten men Renato gör ett par riktigt svettiga räddningar. Alunda bibehåller det här trycket emot oss tills det är ca 15 minuter kvar. Där hamnar matchen i något konstigt vakuum innan vi slutligen kommer igång och nu lägger tryck på gästerna. Och vi har ett bra tryck det ligger ett mål i luften Micke är vid flertalet gånger livsfarlig på hörnorna. Jansson kommer fri men blir felaktigt avvinkad för offside. Vi är på gång och nu fattas bara målet. Och det kommer men återigen i fel mål vi slarvar vid en nertagning i backlinjen och Alunda kontrar in med 3 minuter kvar 1-2. Alunda firar likt segern är tagen men deras glädje håller sig endast i 4 minuter. På övertid så blir Jeangen nersparkad utanför boxen. Sundberg kliver fram alla väntar på att bollen skall komma på andra men Sundberg drar den på första. Målvakten tar den men tappar den ala Tomi Maanoja in i målet. Men till skillnad ifrån AIK så klappar Alunda om sin målvakt efter matchen. Men även om vi bjuds på målet så känns delad pott mer än rättvist.


Summering det är en match med många ansikten vissa stunder är det helt jämnt andra stunder så skiftar kommandot i mellan lagen. Det är en match som hade kunnat gå åt båda hållen men ser man till farliga målchanser så var vi kanske lite närmare tre poängaren. Medans Alunda vinner på boll innehav.


Nu väntar laddning Riala lever just nu på en självförtroende kick. Där man gärna påvisar sin serieledning och detta är i en haltande tabell med endast 3 matcher spelade.  Nu beger vi oss återigen till Lundbyvallen för ytterligare ett känsloladdat derby. Inget derby i mellan dom här två lagen har slutat odramatiskt och så lär knappast bli fallet på tisdag heller.


Inför Alunda

Äntligen så var det då dags för hemmapremiär på Rådmansö Schakt Arena. Motståndet för helgen Alunda.



Alunda som genom åren har varit ett lag som ständigt har legat och sandat strax efter toppen. Laget har blandat och gett under försäsongen. Där framför allt målproduktionen bör vara i fokus endast 10-talet gjorde mål på 11 matcher försäsong & serie inräknat. Med det är per historik i Rådmansö ögon ett tufft lag att möta. Senast vi mötes så spelade vi 2-2 hemma där man slog in kvitteringen med matchens sista spark. I returen körde man över ett passivt RSK. Detta är 3 år sedan nu så det blir ett kärt återseende.

Truppen inför helgen störs lite av snuviga näsor. Men det är ett stabilt lag som mönstrar inför hemmapremiären.

Tröja nr 60 kommer dagen till ära att bäras av våran lagkapten Tomas Johansson. Framför allt för han krigar insatts borta emot Norrskedika.

 

Laget

Renato Cruz

Jean Anjou

Thomas Jansson

Dan Sundberg

Ahmad Yousef

Mikael Wall

Magnus Berg

Dan Berg

Labinot Canhasi

Rickard Persson

Erik Lindqvist

Nicklas Olsson

Ronnie Skyving

Karl Gäfvert

Tomas Johansson

Stefan Castro




Smygfilmat



Under bevakningen inför seriestarten så var vårat spionteam ute och kartlade våra motståndare.
Och efter resa till okända storstad ca 6 mil norr om huvudstaden så kommer man tillbaka med denna film ifrån okända seriekollegas träning inför seriestarten.

Serien har börjat...

Två omgångar in i serien. (För de flesta lagen i alla fall, några kunde inte enas om det gick att spela fotboll eller inte.. Hoppas de hör av sig när hemmalagen har hittat datum som passar de bättre och alla kan vara med och spela..)

Det är ju rätt konstigt egentligen hur de valt att dela upp serierna i år, även om vi på bloggen här tidigt i höstas siade om att det skulle återgå till Östra och Västra 5:an 2010.
Massor med derbyn i vår serie i alla fall, HÖ/FF, Norrskedika och Alunda känns ju som ett triangeldrama.. Några Uppsala lag, U-Kurd, Danmark, Funbo, Storvreta, vi i skärgården, RSK, Väddö, Riala och Roslagsbro.. Och sen; Karlholm!?! Okej att det typ bara är 10 mil från Norrskedika till Karlholm (derby på landet??), men Norrskedika ligger ju i sin tur 10 mil från civilisationen.. Ingen skugga ska ju falla på Karlholm i det här, de får ju ett par sköna bussresor och lär ju fylla sin filmkvot för 2010 i alla fall.

Roslagsbro slog programenligt (?) Danmark med 4-1 igår kväll och Ro-bro ser ruggigt starka ut, dessutom verkar spelarna själva klara av att hantera att de faktiskt är bra. Roslagsbro IF är ett bättre fotbollslag utan inlånade BKV Norrtälje spelare och det kan inte ses som annat än ett stort och roligt sundhetstecken!

Storvreta, nya från Div 4 har åkt på 2 raka 2-3 förluster, det är naturligtvis lite tråkigt för dem.. Inte för att på något sätt strö salt i såren, men förlusten senast mot Väddö innebär att Storvreta inte vunnit eller tagit poäng i en seriematch sedan den 13/9 2008, d v s 26 matcher har spelats efter den.. Men då slog man Fyris borta med 1-3, starkt!! Nåja, skam den som ger sig, till helgen kommer nog poängen, då väntar Roslagsbro hemma för dem..

Storvreta kan i alla fall stolta med seriens (ja kanske Sveriges) i särklass längsta matchreferat. C:a 6-7 Word sidor om en förlust match borta mot Väddö.. Kanske släpper en bok när de vinner?

En annan som inte har samma skrivklåda är Magnus Jansson, som driver UNT bloggen om division 5.. Utan att ha någon statistik att luta mig mot är känslan att den gode Magnus snittar ungeför ett inlägg i halvåret och då handlar det om hans nya hus.. Och det är ju naturligtvis fantastikst intressant för alla division 5:s spelare och ledare att läsa om, i alla fall eftersom den bloggen ödmjukt har som inriktning att bevaka just Magnus husbygge, förlåt jag menade division 5 serierna i Uppland...
Och om ni anar någon bitterhet här så är det fel, Magnus har bara tippat oss sist i serien 2010 och vägrat redovisa vår seger senast mot Norrskedika i sin blogg. Att vi förlorade premiären mot U-kurd nämns för säkerhetsskull 2 gånger istället. Stor humor!!

Skillnaden på RSK bloggen och Magnus UNT blogg är ju endast den lilla detaljen att vi i Rådmansö SK driver en blogg, där vi skriver precis vad vi vill, medan Jansson specifikt skall (enligt egen utsago) bevaka Division 5 Uppland.

Apropå att vår seger mot Norrskedika inte finns med bland Magnus redovisade matcher.. Även själva motståndarna Norrskedika verkar ha lagt den bakom sig rätt fort. Går man in på NIF:s hemsida-->Spelprogram så står det så fint 21 matcher uppradade, kommande matcher, tider, alla lagen, mer info osv osv.. Läser man däremot under "Spelade Matcher" möts man av "Finns inga möten inlagda". Så kan man naturligtvis också tackla en förlust,,, Ibland är tystnaden talande och förnekelsen är det första stadiet man måste genomlida för att kunna uppnå acceptans.

Men att helt förneka matchens existens, det känns som att ta det hela ett steg längre?

För övrigt kan jag också upplysa de som blev nyfikna att Linkan för dagen saknade underkläder...

Nya Matchstället har kommit.

Det nya matchstället har äntligen kommit.

Ett stort tack till samtliga våra Sponsorer.
Lilltorp Bygg
Stockholms Hamnar
Räfsnäs Såg
Frötuna Taxi och Buss


Magnus Med Ordinarie Match Ställ och Micke med Våran för året Jublieums Tröja Nr 60


Div 5 Östra

Första Maj mer känd som arbeternas dag. Och det gjordes många tunga arbetesinsatser i helgens matcher. Inte minst våran första 3 poängare som krigades hem.
Uppsala Kurd tar revansch på Harg Östhammar ifrån förlusten i Upplands Cupen. Men den satt långt inne seger målet kommer först i match minut 93.
Riala Alunda om man läser till RIALAS matchreferat så verkar det har varit en kämpar seger två lag som matchade varandra väl. Men där slutligen orken gav Riala segern. 
Väddö- Storvreta här hade nog många räknat med att det forna div 4 laget skulle ta med sig poängen hem. Men som vi sa om Väddö tidigare under försäsongen. När dom har rätt lag på plan är det ett svårtlag att möta. Alstermark var tillbaka och han har höjt sin nivå ett par snäpp till denna säsong. 2 mål och ett flertal farliga chanser vittnar om den kapaciteten han besitter just nu. Rapporterna ifrån sidan var att Storvreta visar tendenser på en vältänkt att taktiskt fotboll.

Och slutligen helgens målfest. Funbo tog emot Karlholm på vargspåret Funbo hade länge grepp om matchen med både en 3-1 ledning samt en 4-3 ledningen. Men Karholm krigade sig tillbaka och tog med sig en poäng hem.

Roslagsbro kliver in i serien imorgon då man tar emot Danmark hemma.



Väddö - Storvreta 3 - 2
Uppsala Kurd - Harg Östhammar 2 - 1
Riala - Alunda 2-0

Norrskedika-RSK 0-1 (0-1)

0-1 Nicklas Ohlsson

Mikael Wall

Dan Sundberg, Kalle Gäfvert

Mikael Wall 



Årets första borta match förde oss till nord upplands yttre kanter. Dagens motstånd Norrskedika.


Dagens slagfält vart Norrskedikas b-plan en plan som ni snarare kanske beskrivas som en potatis åker efter dagens drabbning. Plan som är i lite det minsta laget gjorde matchen extremt svår spelad. Men ska man jämföra denna plan med dom som är finns i Allsvenska just nu så höll den fullgod Allsvensk klass.


Men det är som sagt två plan på plan och båda lagen är lika påverkade. Hemmalaget som var mer vana med underlaget och längden tog tag i takt pinnen ifrån början. Viljan till att spela sig igenom var obefintlig inledningsvis. Istället satsade man på långbolla. Ett bra beslut till en början då vi hade det mycket svårt att hitta någon harmoni i laget. Vi har mycket svårt att ta oss över halva plan och det dröjer närmare 15 minuter innan vi lyckas frambringa ett full gott anfall. Vi får helt enkelt jobbas oss in meter för meter. Men det är svårt att få till något riktigt spel när bollarna studsar som dom gör.
Matchen vart i stället en ren krigar match. Och det är vi som kommer att ta ledningen slutligen i detta ställnads krig. På en hörna flyger han högt igen.

Mannen med nr 60 på ryggen är ett par huvuden högre än någon annan i straffområdet. Men bollen går inte på mål istället så är den på väg att dimpa ner vi bortre stolpen där Nicklas håller sig framme och nickar in ledningsmålet. Första halvlek bjuder på väldigt lite målchanser där båda lagen ligger tätt på varandra.


Andra halvlek och nu öppnar det upp sig lite mer. Norrskedika krigar för att kvittera men har det mycket svårt att komma till dom riktigt farliga lägena. Försvarslinjen med Micke och Turken krigar fullkomligt ner Norrskedikas anfall. Men dom är nära att kvittera riktigt nära. På en bollen som dimper ner i boxen till en fristående Skedika spelare. Han klipper till och bollen sitter i ribban i fullkraft. Vi tajtar nu hemåt men det är ändå vi som är närmast nästa mål. Det finns ytor bakåt och detta utnytjar våran anfalls linje. Men vi får inte in bollen och det blir nerv hela vägen in.


Men signalen ljuder slutligen och dom första 3 poängen för denna säsong bärgas. Det handla inte så mycket om fotboll idag. Vi var inne på det tidigare idag handlade allt om inställning och vilja. Och idag ville vi det här lite mer. Det finns flertalet spelare som är värda lite extra ljus en match som denna Sundberg, Berg Wallen och Turken fullkomligt krigade sönder sin motståndare. Teddy Wallmo gör ett mycket bra inhopp. Och Renato stänger dörren bakåt.


Årets första Ukele och Raffes afrika tuta passade mycket bra in i seger sången.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus