En klassiker


Contiga Cup 2011

 

Contiga Cup denna alltid lika trevliga tuneringen som brukar infall lite lagom då dom flesta lagen precis har börjat träna.
Detta år valde tävlingsledningen att bort gå ifrån sin trogna och långt ifrån tillrätta lagda lottningen. Och som tack för senast valde man istället att placera RSK i denna alltid lika trevlig morgon gruppen. 
Som om att gruppen inte redan var tuff så vart samling 08:00 nästa utmaning. 



Och det var kanske det närmast okristliga tiden om man ska citera en del spelare. Som gav oss den något mindre smickarande starten på dagen. Vi börjar väl helt okej emot dagens första motstånd Hallsta men när dom svarta kontrar in dagens första faller vi ihop och får inte ut mycket av vårat spel.

RSK-Hallsta 0-1


Dagens andra blir ett klassiskt derby emot Roslagsbro. En match där vi klart höjer oss och där vi långa stunder har Robro på kniven. Men en missberäkning på en frispark ger Robro ledningen. Men vi är osyndigt nära att få in bollen där Kråiken inte kunde vara närmare. Men Robro kontrar slutligen i dagens sista med sekunder kvar då vi har hela laget i boxen.

RSK-Roslagsbro 0-2

Dagens tredje match går emot Grisslehamn ett numera bekant lag för oss i inomhus sammanhang. Och vi vet av tradition att det inte är något lätt lag. Men vi börjar starkt där Rickard med vilja och finess sätter dagens första. Vi tar även en 2-0 ledningen efter fint anfall där slutligen Stefan avslutar snyggt. Men vi slappnar av och Grisslehamn tar sig i kapp till 2-2 men vi repar mod och Stefan nyper återigen in en boll. Men skam den som ger sig Grisslehamn kommer återigen efter vi hjälper dom med bollen in över linjen. Men med ca 30 sekunder kvar visar Ahmad vägen och lurar ner målvakten innan ha lägger in segermålet.

RSK-Grisslehamn 4-3



Dagens sista går emot BKV blå eller 3 eller sak samma det bkv laget med Micke Swahn och Andre. Vinst är ett måste för att ta oss vidare ifrån gruppen.
Och även om det var ett fall framåt i förra matchen så känndes inledningsvis BKV med bland annat en mycket  duktig inomhus coach i ryggen som ett något svårt hinder. Och det är mycket riktigt BKV som för matchen med högt bolltempo och mycket avslut men för att gör mål måste man få håll på Ronnie som hela dagen håller en mycket hög nivå. Vi åker en bit i matchen på en 2 minuters utvisning en utvisning som vi efter hårt arbete rider ut med bravur. Och nu vänder vi riktningen på spelet och när sedan BKV även dom får en utvisningen så tar det endast 30 sekunder innan Rickard dundrar in 1-0. Vi är nu farliga i omställningarna och vi utökar våran ledningen efter Berra är alert och slår snabbt in en frispark när BKV håller på att forma en mur. Med ca 2 minuter kvar sen så svara BKV. Men vi rider ut stormen och BKV Blå får snällt pack ihop för dagen.

RSK-BKV Blå 2-1

I med segern så tar vi oss till slutspel där ytterligare ett BKV lag väntar samt div 3 laget Kungsängen.

Men tyvärr lyckas vi aldrig hitta tillbaka till spelet ifrån förmiddagen och det blir två något avslagna matcher där vi förlorar med 3-0 och 2-0 vilket innebär att det är slutspelat för oss för dagen.

Summeringsvis en mycket underhållande dag där kvaliteten framför allt under förmiddagen höjdes markant ifrån match till match. Där slutklämmen självfallet vart den första BKV matchen där samtliga gjorde en ypperlig insats.

Tuneringen vanns slutligen av Kungsängen efter man slagit Rimbo i finalen med klara 5-2.

RSK tackar slutligen BKV för en mycket trevlig Contiga Cup som alltid.

Du vet väl att du även kan följa bloggen på Facebook trycka på gilla så är du med.

Facebook

Pove Persson gillar

badge

Serieförslaget 2011

Som vi rapporterade om tidigare så träffades iår samtliga lag i div 5 för att gemensamt komma överens om seriefördelningen.

Lagen på plats kom fram till att serierna iår skall delas upp i återigen i en  Östra Västra fördelningen.

Vilket gör att vi även nästa år spelar i div 5 Östra




Div 5 Östra
Norrskedika
Harg/Östhammar
Funbo
Rasbo (div 6)
Edsbro (Div 6)
Riala
RSK
Markim/Orkesta
Vesta
VP
Gamlis
Alunda

Slutgiltigt besked ges efter Repskapet den 24 november men då samtliga lag på plats var överens så lär det inte bli någon förändring.

Djupare analys av laget kommer längre fram.

Pristagare 2010

Rådmansö Sport Klubb firade med pompa och ståt 60 år på Gräddö Byggdegård. En mycket trevligt till ställning med Musik världsrekord och Cover Crew Band med RSK egen Lilli bakom trummorna.

I med 60 år festen delades även årets priser ut.

Pristagare 2010 vart följande.

Årets Nyförvärv


Niklas Olsson

Årets Framspelare


Magnus Berg

Årets Poängkung


Dan Sundberg

Årets Utveckling



Kalle Gäfvert

Årets Träningsflit


MR 100% Rickar Persson

Årets Skyttkung


Dan Sundberg

och slutligen dom två tyngsta priserna

ÅRETS SPELARE


Micke Wall

Och slutligen MR 60


Tomas "Turken" Johansson


Contiga Cup



Lottningen för Contiga Cup har då kommit.

Iår spelar vi inte Fredag. Istället kliver vi in i Cupen på Lördagen.

I gruppen återfinns följande lag.

Hallsta
Grisslehamn
BKV Blå
RSK
Roslagsbro

Speltider enligt följande.
09:20 RSK-Hallsta
10:20 Roslagsbro-RSK
11:20 Grisslehamn-RSK
12:00 BKV-RSK

Övriga Grupper Fredag
BKV Röd

Söderbykarl
Edsbro
BKV J

Grupp 3 spelar lördag
Kungsängens IF
Riala
Väddö
Wollmars
Rimbo


Polsk Riksdag



Årets serieindelning kommer bli i det närmaste intressant. Tidigare har Upplands Förbundet delat in lagen i serier så som Norra och Södra serien till exempel.
I året tar man ett nytt grepp där samtliga 24 div 5 lag skall träffas i Uppsala för att tillsamman komma överens om nästa år serieindelning.

24 vinnar skallar i sammar rum kan bli kul. Den 15 november är träffen läs hur det gick här på bloggen sen.

Då går vi in....

Nu kör vi igång igen. Det har blivit dags för inomhus fotboll vi kommer att träna måndagar klockan 20:00 och Onsdagar 20:30.

Nu är det även fritt fram för spelare som skulle vilja komma och provträna vi köra öppna träningar fram till nyår.
Så passa på och komma förbi.

Vi spelar som vanligt BKV inomhus tunering Contiga Cup iår den 19-20 november.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus