RSK-Karlholm 3-2 (1-1)

Vi avrundade våren i Division 5 Östra med att spela den första höstomgången, mot Karlholm.

Karlholm som har ett otroligt otacksamt mönster av matcher, man har av de 12 spelade matcherna vunnit 1, kryssat i 3 och 8 förluster...  Så långt inget märkvärdigt, om det inte vore för att 7 (!) av de 8 förlustmatcherna är uddamålsförluster... Tungt! Men, ett varningens finger för Karlholm i höst alltså, det är små marginaler...

En liten parantes också, som ju iofs börjar bli tjatig vid det här laget, men ett sort TACK till våra planskötare, mattan var alldeles fantasiskt igår, igen, som vanligt... Ni skämmer bort oss!! Tack!

Patric säger så här:

Vårsäsongens sista matchref. för div.5. Ja, det blev 3 poäng och ett klart kliv uppåt i prestation jämfört med förra veckans match.

Vi har mycket boll i första halvlek men det går lite för långsamt för att det ska bli svårt för Karlholm. Vi skapar några halvchanser och Karlholm satsar på omställningar på djupledslöpande forwards. Men idag känns vi mer beslutsamma i backlinjen och även Rento är ute och avvärjer vid ett
par tillfällen.

I den 38e minuten kommer Kalle in i straffområdet och blir nedsparkad med straff som följd, helt korrekt. Andreas tar hand om den och sätter säkert 1-0.

Glädjen blir kortvarig då Karlholm kvitterar alldeles för lätt på hörna strax efter. 1-1 i paus alltså.
Vi fortsätter ha bollen mest i andra halvlek men har lite svårt att komma ända fram. Efter en kvart drar Andreas på från distans och målvakten kan bara titta på när den svischar förbi, mycket snyggt och mycket skönt. Tycker att vi sen har hyfsad koll och det känns mest farligt på Karlholms fasta situationer.

Med 10 minuter kvar kör Andreas slalom på kortlinjen och spelar in till Rudi som sätter 3-1.Då bör det ju vara avgjort men så var det inte...

Två minuter senare så lyfter Karlholm en rak frispark in i straffområdet, Rento kommer fel på den och deras forward nickar in 3-2. Spännande i slutet med mycket tillägg men vi håller undan och tar 3 viktiga poäng. Tycker att det finns lite positiva saker att ta med från dagens match, vi har en bättre inställning och ett större tålamod med bollen som har saknats ett tag nu. Vi är resolutare i backlinjen springer iaf hyfsat mycket.
Vi släpper in 2 billiga mål, minus!

Bäst idag var Andreas och jag vill plussa lite för Kalles insats också, han gjorde det enklare på kanten och kom runt fint flera gånger.

Känns som att uppehållet kommer lägligt då vi har ganska många småskador i truppen, senast ikväll Robban och Engin. Nu ska vi slicka såren i ett par veckor och se över truppen till hösten, vi kör igång måndag 16/7 kl. 19.

Det kan vara så att det är ett par spelare på väg in men även några åt andra hållet :(.

Vi kommer att jobba för att ha en så stark och väl fungerande trupp som möjligt när vi kör igång om ett par veckor igen.

Innan vi tar paus har vi kvällens fyspass och fredagens match mot Rimbo i div. 8 att genomföra på ett bra sätt.


/ Patric

RSK-Edsbro 2-3 (1-2)

Liten fördröjning på matchreferat, eftersom en midsommarhelg kom.. Tyvärr för våran del blev inte midsommarhelgen så trevlig som den kunde ha blivit, Edsbro IF kom emellan och det vore synd att säga att det kom som en överraskning, för vi visste vad vi kunde vänta oss av Edsbro, ändå var vi inte beredda att göra det jobb vi själva kräver av varandra. Trist och Onödigt.

Patric summerar tillställningen på följande sätt och kräver fullt fokus på Tisdagens match mot Karlholm.

Usch, är fortfarande grymt besviken på VÅR insats! stort grattis till Edsbro som visade oss hur man verkligen sliter sig till 3 poäng.
Tänker inte referera denna match så utförligt här på bloggen utan föredrar att ta det internt.

Vi startade bra första 10 min och gjorde också 1-0 genom Mackan och skapade ett par chanser till. men när Edsbro gör 1-1 på ett fint skott efter hörna så kändes det som vi gick ner oss ordentligt i kvalitè. Edsbro gör också 2-1 innan paus.

Tidigt i andra halvlek får Edsbro en straff som jag inte tänker kommentera mer än att jag blev avvisad för första gången på mina 5 år som tränare :(
Straffen innebär 3-1.

Vi stuvar om i laget och börjar springa och vinna närkamper! Efter ett par missade lägen så trycker Tomas in 3-2. Vi skapar ytterligare några chanser och kommer väl som närmast en nick i ribban av Engin. Med 3 min. kvar sparkas Andreas omkull och vi får straff som vi tyvärr missar och så även returen som vi ändå är både 1a och 2a på.

MYCKET tung förlust som vi nu måste skaka av oss fort eftersom vi redan på tisdag möter Karlholm. Om VI, både spelare och ledare är självkritiska och lär oss av denna match så kan det ändå bli säsongens värdefullaste match, kul va??

Vill plussa för Robban och Mackan som jag tycker gör en bra match, extra kul då de bägge är föredömen med sin laglojalitet och sköna attityd.

/ Patric

NIF-RSK 1-3 (1-1).

Poängmässigt en bra RSK vecka Onsdag-Onsdag är till ända och vi fick med oss alla 9 poängen hem, efter de avslutande 3 igårkväll på en fin matta uppe i Norrskedika..

Patric ger sin syn på saken:

Bortamatch mot Norrskedika med chans att gå upp i serieledning, även om vi bara får låna platsen tillfälligt av Riala. Det var vad som gällde denna onsdagskväll.
Pga lite ändringar i truppen jämfört med senast så valde vi att börja med en annorlunda uppställning.
Att det spelade någon roll vill jag inte påstå...
 
Redan på uppvärmningen tycker flera att det känns segt men laget försöker ruska liv i varandra så gott det går. Vi börjar iaf matchen hyfsat och hinner skapa ett par chanser innan Norrskedika alldeles för lätt får rinna igenom på vår vänsterkant och rulla in ett inte speciellt märkvärdigt avslut bakom en stillastående Johan.

Vi kvitterar ganska omgående på hörna!!! av Andreas där Henke kommer högst och nickar in 1-1.
 
Resten av halvleken är seg där vi känns nonchalanta i vårt försvarsspel och alldeles för bekväma. Norrskedika känner att de har chansen och är i mitt tycke lite bättre än oss
i första halvlek, främst inställningen skiljer mellan lagen.
 
I andra ser det från sidan ut som att vi kommer in bättre i närkamperna och springer några meter till jämfört med i första. I den 57:e är Andreas på väg igenom när han fälls och vi får straff. Den tar han själv hand om och rullar in 2-1. Norrskedika känns inte lika vassa i andra och vi spelar mer resolut i försvaret och det känns ganska tryggt.
 
Vi använder alla 16 i truppen och Robban sliter sig blå när han gör ett inhopp som forward, bra jobbat. Lillen hoppar in som mittback när Henke känner av knät och även Mr Sportchef Folkesson är med och bidrar som yttermittfältare. 3-1 kommer i den 75:e när Andreas provar från distans och bollen letar sig in, skönt!
 
Ytterligare 3 poäng och det är en styrka i laget att vi vinner dessa matcher trots att vi gnäller över vår prestation.
Dagens största plus går till Mackan som redan från början visar rätt attityd och gör en riktigt bra match som yttermittfältare, kul att se!

Nu tränar vi ikväll med ett spelarmöte efter och sen är nästa match på måndag i div.8 mot Blidö.
 
/ Patric


RSK-VP 4-1 (0-1)

Ja, historien upprepade sig, ifjol ledde VP med 0-1 i paus, i andra gick vi ifrån till 4-1... Exakt så blev även mönstret igår, men detta var en betydligt mycket bättre fotbollsmatch än förra årets. För övrigt slutade höstmötet ifjol mot VP även det 4-1, fast till VP, så det är ett gångbart resultat lagen emellan.

Tätt om matcherna alltså, och viktiga poäng! 3 i Onsdags i en ganska dålig tillställning mot Rasbo och 3 igår kväll, gör att vi kan summera in 6 nya poäng inom loppet av 72 timmar. Skönt!

Måste bara återigen trycka på det faktum som många genom åren redan konstaterat... Vår planskötare borde få någon form av pris, för maken till fin matta går inte att hitta! Det är en lyx att få spela, träna och vistas på vår anläggning!
VP kommenterar även detta i sitt matchref. där någon i deras lag skall ha sagt att "planen är ju jämnare än vår konstgräsplan"... Svårt att slå det betyget!

Idag har RSK-bloggen varit i Rimbo och tittat på när Rimbo slog Riala fullt rättvist med 3-2 (2-2). Kul att göra små studiebesök ibland, för när man då läser matchreferaten så kan man faktiskt skrämmande ofta konstatera att man inte tror man har varit på samma match... Men vi får se...
Riala verkade lida av manfall trots att 2 av 3 "superstars" var med, (Anton Holmberg saknades (?) ) för mittback spelade lagets tränare P. Hyppel... Juniorerna får stå på tillväxt lite till..........

Patric summerar gårdagskvällen påföljande vis:

När man kom ut till Rådmansö och solen sken på en helt underbar plan (Tack Peter!!) så kändes det att det kunde bli en kul kväll. Toppmöte, 2:an mot 3:an i serien, och en relativt intakt RSK-trupp.

Våra frågetecken på förhand lämnade klartecken efter uppvärmningen och laget kändes laddat och sugna på uppgiften. Vi hade ju lite saker att jobba på efter onsdagens mindre bra insats borta i Rasbo.

VP visade direkt varför de är ett topplag och tog ett litet grepp om matchen. Vi är inte dåliga men VP känns lite starkare och de löper mer än oss och vinner fler dueller. Men när deras ledningsmål kommer
så känns det ändå surt eftersom bollen är över kortlinjen med god marginal innan den spelas in framför mål där VP-spelaren avslutar distinkt och Johan för en gångs skull är chanslös.
Men vi jobbar på och börjar hitta våra forwards med några bollar och har ett par avslut som räddas av målvakten. VP har ett friläge som Johan gör en enhandsräddning på och håller oss kvar i matchen.

0-1 i paus är ju för det här laget ett bra läge då vi hittills vunnit andra halvlek mot alla lag utom Vaksala. Ett par byten i halvlek och så var det dax igen.


Syns tidigt i andra att det är ett annat driv och en annan aggresivitet i laget. 10 minuter har det gått när Kalle slår en fin pass till Wille som avslutar behärskat och det är kvitterat.

Bara 2 minuter senare
lyfter Tomas in en boll från höger som en Andreas i målform trycker in, 2-1. Vi fortsätter hålla greppet om matchen och känns piggare än VP även om de skapar några chanser.
Därför är det skönt när Danne S spelar fram Wille som återigen visar kyla i avslutet och rullar in 3-1.

Vi får Josè skadad och flyttar ner Henke som visar att han också kan det där med att spela mittback. Som matchbilden var just då med ganska många höjdbollar så passade det oss bra. Tommy och Rudi kommer in och det är också de tillsammans med Danne S som ligger bakom 4-1 som görs av Tommy framspelad av Rudi. Skönt Tommy!!

Tycker att det här tillsammans med matchen mot IFK Uppsala är de bästa vi gjort hittills om man ser till 90 min. Flera spelare som gör sina bästa insatser hittills tycker jag och laget visar att det är befogat att vi har

höga krav på oss själva. Vill passa på att hylla attityden som vuxit fram när man hamnar på bänken, inga surerier utan man går in och ger järnet och visar att man vill bidra. Mycket värdefullt och en av lagets största
styrkor!
Plus till hela laget denna match och ett extra till Henke som kapten visar vägen med hårt jobb och massor av vunna närkamper.

Nu laddar vi för nästa vecka med 2 träningar och en svår bortamatch uppe i Norrskedika.


/ Patric



Nationaldagen i Rasbo gav 3 poäng

3 Poäng tar vi med oss hem från Nationaldagsfirandet i Rasbo. Ikväll spelar vi beachvolley i Svanberga, imorgon spelar vi hemmamatch mot VP klockan 19.30. Patric refererar i vanlig ordning: En bortamatch mot Rasbo testar vad truppen går för.... Med ganska många förändringar i startelvan (4st) sen mot Riala så får vi en drömstart. Redan i andra minuten löper Tommy på en bra boll i djupled och sätter Rudi i ett kanonläge som han förvaltar väl, 1-0. Vi har en bra 10 minutersperiod innan vi dippar och låter Rasbo komma in i det. Domaren har en hög toleransnivå och det tar ett tag innan vi anpassar oss. Vi har genom hela matchen problem med deras hårt arbetande forwards som gnuggar hela tiden. När det gått 25 minuter så har Rasbo vänt till 2-1. Inte alls nöjd med LAGETS försvarsspel idag!! Vi lyckas iaf kvittera i den 33e genom Andreas, fint framspelad av Ahmad. I paus pratar vi om hur vi ska lösa uppgiften och vi startar andra halvlek bra och skapar flera hyfsade lägen. Sen dippar vi återigen och det är Johan som håller oss kvar i matchen med flera riktigt svettiga räddningar. Engin blir utvisad med 20 kvar och det känns som vi får vara nöjda om vi får med oss en poäng hem idag. Vi fortsätter dock skapa en del chanser men Rasbos mv är också duktig. Med ca 10 kvar får även Rasbo en utvisning och antalet spelare är kvitterat. Med 2 min kvar slår Johan en utspark som nickas vidare av en vass kille till Andreas som kommer fri och sätter dit 3-2! Skönt! Jag är såklart nöjd med de 3 poängen i en svår bortamatch men vår insats är nog både jag och laget ganska missnöjda med. Framförallt hur vi tillsammans agerar i försvarsspelet och på omställningar emot oss. Framåt skapar vi mycket och har kraft att springa men åt andra hållet slarvar vi! Plus idag till Johan i målet och till Andreas som gör en bra match trots att han får mycket stryk. Även ett plus till Andrè för sin inställning och vilja att förändra när det går tungt, viktigt! Imorgon kör vi en lättare träning i Svanberga och inventerar truppen inför fredagens match mot VP. / Patric

Det är tätt om given nu


* Träning ikväll 19.00
* Match imorgon i Div V borta mot Rasbo klockan 14.00
* Träning Torsdag 19.00
* Match Fredag i Div V hemma mot Vindhemspojkarna, med den något internationella starttiden 19.30...

Nedan, Coach Björns reflektioner efter de två Div 8 matcher som spelades i förra veckan, borta mot Frösunda (förlust 3-5) och borta mot Väddö (seger 5-1).

Dubbel matchrapport med förlust o vinst.
I torsdags gästade vi Frösunda på deras hemmaplan som i min värld ligger lååååångt borta från aaallt. Hursomhelst så förlorar vi den matchen med 5-3 mot en för dagen mer inspirerad och motiverad motståndare.

Hade vi jobbat lika hårt som Frösunda hade vi vunnit matchen med 3-4 bollar tror jag. Det är bara at tgratulera Frösunda till vinsten, de jobbade hårt för den. Jag går inte in på individuella prestetioner då jag tror att de flesta i laget jobbade hårt var och en för sig men hade det svårt att få ihop arbetet som lag. Rudi gör två mål, Ahmad ett.

För att gå till en mer glädjande insats så vinner vi lördagsförmiddagens match med 5-1 mot Väddö. Det var många tunga ben i laget till en början. Vi hade fyra från fredagens batalj mot Riala från start och Kenny var hela bänken.
Patric förgyllde mittfältet under första halvlek som slutar 1-1. Efter det att Patric sprungit sönder Väddös mittfält under första ;):)) så vinner vi andra med 4-0. Rickard gör 2, Kalle, Anjou och Henke gör varsitt.

Väddö var kanske inte en riktig värdemätare men det som fungerade ganska bra i framför allt andra halvlek var att hålla i bollen och vänta tills det fanns öppningar att gå fram. Det tålamodet hade vi inte i torsdagsmatchen.

Det var kul att se Kennys leende över att få spela fotboll igen, dessutom höll knät. Han stod för övrigt för matchens prestation då han vid öppet mål lyckas rensa bollen till nästan ett inkast. Bara av det skälet finns det anledning att hoppas ochtro på att  få se Kenny på plan igen så han får chansen att hänga en balja. 

För att återgå till Väddö så tycker jag personligen att deras satsning på sina unga spelare är intressant och förhoppningsvis ska det ge utdelning med tiden. Mest imponerad är jag av deras målvakt som är född -98 och redan så duktig, kul att se hans agerande och hans mod. Till slut kan jag konstatera att det tre senaste matcherna, fredagens match inräknad, har spelats i ett väder som  bara en engelsman kan älska. Hoppas det blir lite bättre med det, om det nu regnar får det i alla fall vara lite varmare, gärna över 15 grader. Nästa match är hemma mot Rimbo 2 måndagen den 11/6. Väl mött, Björn.


Patric ger sin syn på Fredagens derby

Fredagens derby mot Riala, sett från RSK:s avbytarbås.

Ja, efter att ha hunnit med att göra comeback i div.8 laget i en halvlek (hann inte med så mycket mer än bli varnad), sett dottern spela match i konstant spöregn i Roslagsbro och därefter haft ett 4 timmars race med 5 ungar på IKEA så var det ju dax att skriva referat/analys;)

Matchdagen började som sagt med ett antal telefonsamtal med förbund, berörda domare och med vår käre sportchef som i sin tur fick sköta kontakten med Rialas dito.

Roligare saker kan man ju ägna dagen åt.....

Jaja, till slut blev det iaf dax för den riktiga matchen, inget finväder men bra plan och hyfsat med folk!

Det kändes som att vi ganska tidigt i första föll ifrån vår matchplan och vi kändes förvånade över att Riala var snabba, duktiga och sugna på att lira fotboll.
Lite konstigt att det överraskar oss då de startat serien med 6 raka segrar och en väldans massa gjorda mål.

Efter ett tag kommer vi in i det lite bättre men det är fortfarande Riala som styr matchen och skapar ett par vassa chanser. Men sen dyker han upp, nr. 19 och visar hur man gör snygga mål. Både 1-0 och 2-0 är riktigt snygga mål som man kan få se i diverse Fotbollsprogram på TV och inte i div.5. Det första hade gått att undvika då tappar vi boll på egen planhalva men 2an är svår att försvara sig mot. Kom dessutom precis innan paus så den kändes tung!


Inget muntert gäng i paus men de är tuffare än de ser ut!:) Ingen var sugen på att vika ner sig utan vi bestämde oss för att blåsa på och se vad som händer.

Vi ändrade om till ett rakare 4-4-2 för att stänga till kanterna bättre och vi fick direkt bättre press på Rialas inte helt stabila backlinje/målvakt.

Ganska tidigt i halvleken prövar Engin ett distansskott som vi får se smita in. 1-2 ger oss en riktig energikick och vi känns på en gång både större och starkare än Riala!

Vi spelar nu mycket bättre men framförallt jobbar vi mycket hårdare än i första, och ska man ha någon chans mot Riala så måste alla 11 på planen jobba stenhårt.
En stund senare sticker Ahmad fram huvudet på ett inlägg och det var kvitterat. Vi fortsätter skapa och styra matchen och Riala känns skärrat. 

Ahmad är också den som ger oss ledningen när han i en tilltrasslad situation är sist på bollen. Tyvärr var inte matchen slut där utan Riala hittar nya krafter och trycker in kvitteringen på hörna med ca 5 min kvar. Lite surt såklart men hade någon erbjudit oss oavgjort i paus hade vi slagit till direkt!:)


En riktigt bra fotbollsmatch var det iaf med högt tempo, snygga mål och många fina prestationer. Att Riala kommer att vinna serien borde vara för tidigt att säga men det känns som att mycket ska till för att hindra dem.

Om man ska ge ett tips till kommande motståndare så är det att sätta lite press på deras backlinje och att testa deras målvakt ordentligt, han agerade osäkert i flera situationer.

Som avslutning en kommentar om utspelet från Rialas sportchef.

Vi agerade igår (Läs fredag, matchdagen) på följande sätt när vi sett utspelet på Rialas hemsida:
1. Gick igenom tidigare matchrapporter (allt ok)
2. Kontaktade förbundet (allt ok)
3. Ringde domaren i den aktuella matchen (allt ok)

Sen använde vi såklart Henrik i fredagenss match. Om han sedan ska gå vidare så vet jag inte vart han ska gå? Jag tycker Riala håller hög div.4 klass och skulle gärna se dem spela div. 4 fotboll nästa år men med en sån kille bakom spakarna blir det svårare att gilla....

Det är samma sportchef som skulle protestera efter vårens cupmatch (0-0) för att vi haft Fogis-strul.....

Nej, nu är det ny vecka som väntar med 2 nya tuffa uppgifter i div.5 och matchledigt i div.8 (välbehövligt då det vart tunnt på slutet).

Fortsätt träna och jobba på så att vi oftare kan prestera på den nivå vi är kapabla till!

/ Patric

3-3 mot Riala och lite annat..

Vi släpar lite, men det är tight att hinna med. Division 8 match i Torsdags mot Frösunda borta, förlust med 3-5. Rapporterna säger att vi inte gjorde en helgjuten insats, vilket bör ligga nära sanningen eftersom vi förlorade. Rudi 2 mål och Ahmad 1.
Samtidigt avgjordes ett litet mästerskap i Svanberga för de för kvällen icke matchande killarna..
Lag Henke, Kalle, Patric & Engin sopade banan med Lag André, Nicklas & Richard.. 15-6, 15-8 i första och 15-12, 15-9 i andra.

Igår spelade vi mot Riala hemma på schakt arena, gräddhyllan har aldrig förr varit så packad med folk i regnet, men Sportchef Folkesson trotsade regnet och stekte hamburgare för brinnande livet.. Kanon!

Matchen slutade 3-3, efter att vi hämtat upp och vänt på det 0-2 underläge vi gick till paus med, men släpper in 3-3 efter en hörna i slutet. Vi återkommer till det viktiga, alltså själva matchen i ett annat inlägg senare när Boss Patric handlat klart på IKEA och har tid att ge sin syn på matchen. Kort bara kan man väl säga att det är en match i bra tempo med två ansikten, Riala hotar mest i första halvlek och är också de som får utdelningen, även om vi har en boll i ribban vid 0-0. I andra är det RSK för hela slanten när vi trycker ner Riala i planen och går från 0-2 till 3-2. Även här har vi en boll i överliggaren i 90:e minuten, ställningen då 3-3.. Små marginaler och mycket vill ha mer, men vi är fortsatt obesegrade och starka hemma. Målskyttar blev i tur och ordning Engin, Ahmad & Ahmad igen.
För Riala visade Thorleifsson sin klass, vid 0-1 slog blixten ned, ett klassavslut. Även 0-2 bar nr 19:s signatur.

Idag har vi gästat Väddö och spelat division 8 igen. Seger med 5-1 i kylan och regnet. Målen stod Kalle, Richard, Martin A, Henke och Richard igen för.

Som sagt, vi återkommer till djupare analys av det roliga, själva derbyt igår. Men ägnar kommande rader åt att analysera och bemöta någonting annat, som överhuvudtaget inte har med matchen att göra...
Följande går idag att läsa på Rialas hemsida:


Dessa rader talar egentligen för sig själva och säger ganska mycket om med vilken inställning man går till match.. Man ägnar försnacket åt att en motståndare skall vara avstängd, man ägnar eftersnacket åt rent trams!

Självklart spelade Henrik Holmström för oss igår. Det var aldrig tal om annat.
De 75 sidor tävlingsbestämmelser som Herr Mattsson raljerar om känner vi alla till, likadant möjligheten att följa gula & röda kort i matchinformationen som rapporteras in till Upplands Fotbollsförbunds hemsida.

Det som nu inträffat och som gör att den gode Stefan väljer att grina, är att det i matchrapporten från RSK-Wattholma ser ut som om H. Holmström får ett gult kort i den 67:e matchminuten och rött direkt i den 72:a, tillsammans med Martin Hallén Almroth från Wattholma. HADE så varit fallet så hade H. Holmströms ackumulerade varningar lett till avstängning under gårdagen. Det som skedde var dock att både H. Holmström och Martin Hallén Almroth fick sina andra gula kort under matchen, och således uppgår de ackumulerade varningarna till 2 stycken.

Att det står som det gör i matchrapporten på UFF kan knappast vi eller Wattholma lastas för och två fel genererar sällan ett rätt, alltså hade det varit vansinne att inte spela en tillgänglig spelare igår!

Vi lovar dyrt och heligt att den dagen Henrik drar på sig sitt tredje gula kort, så kommer han inte heller att spela efterföljande match.

Så slipper Stefan Mattsson, fotbollsansvarig i Riala, sitta med förstoringsglas på UFF.se.....

Riala skall alltså ta ett beslut i helgen om de "avser att gå vidare".
Avser att gå vidare!?

Det naturliga vore kanske att just göra det, gå vidare och fokusera på sina duktiga spelare i gul/svart, som med all sannolikhet kommer göra en kanonsäsong även utan skrivbordssegrar, istället för att nu framstå som en.. (hittar inget bra ord här!)

Vi förväntar oss att alla lag efterföljer de tävlingsbestämmelser som UFF beslutat, om sen tryckfels-nisse varit framme i en matchrapport, så skulle det nästan tangera "löjligt" att "gå vidare" med ett icke-ärende. Vi vill vara tydliga med att det inte är Stefan Mattson eller Riala som är måltavlan.

MEN, man kan iaf ge Rialas fotbollsansvarige att det var uppmärksamt av honom....

Genom sig själv känner man andra!!

Hörs!



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus