1-0 Tomas Jansson, 2-0 Micke Wall, 3-0 Magnus Berg, 4-1 Andreas Ländin (straff)

Magnus Berg, Ahmad Yousef

inga kort

Ahmad Yousef

Revansch!

Det var orden för helgen matchens första 15 minuter avgjorde förra helgen. Denna lördag krävdes det endast 9 minuter.

Solen låg på den numera gröna Schakt Arena. Storvreta som kom stärkta ifrån förra helgen då man tog poäng.  Men idag möte dom ett vråltaggat Rådmansö med mord i blicken.  Och det ska inte dröja länge förrän vi får utdelning. Tomas Jansson bryter in ifrån sin kant med fart väl inne i boxen placerar han den mycket vackert i borte krysset.  Skönt med en bra start men det slutar inte där endast en och halv minut senare smäller det igen. Denna gång är det Micke Wall vi får en frispark en bit in på deras plan halv. Men dock inte på ett sådant avstånd för att det ska kännas farligt. Micke slår den på fel sida av muren strax ovanför marken och direkt i mål.  Men det ska ringa ytterligare en gång och denna gång är det i match minut nr 9 Ahmad hittar in med ett instick till för dagen planens gigant Magne Berg som inte gör några misstag.  3-0 ledning och detta efter endast 9 minuter en ganska skön start. Men av naturliga skäl så blir det efter ca 20-25 minuter lite stirrigt då vi slappnar av lite för mycket. Och Storvreta börjar nu jobba sig in i matchen  och dom hittar in med bollen till en crosslöpande forward som sätter ditt reduceringen.

Andra halvlek och vi är rörande överens om att det vi måste hitta in med en till för att inte släppa in Storvreta mer i matchen. Men Storvreta hjälper oss då man plockar ner Sundberg i straffområdet. Ländin sätter sin andra straff på två matcher och 4-1 ledningen är ett faktum.  Vi är nu mycket farliga framåt och har bud på mycket mer än så här. Framför allt är det vårat mittfält som är grymma idag. Sundberg och Mange fullkomligt äger mitten idag med uppbackning av en krigande Kalle. Även våra yttermittfältare hotar med många löpningar .Men Storvreta svara upp med ca 20 minuter kvar så lyckas man kontra in ytterligare en reducering.Dom sista 15 minuterna är vi lite väl passiva och det blir lite väl stressat. Men vi rider ut stormen och ytterligare 3 poäng kasseras in.

Det är hela laget som ger varandra den starten som vi får idag. Alla är taggade till maxa och tar jobbet för varandra. Niklas Olsson provades på en höger back för dagen och gör det med beröm godkänt. 4 mål och fyra målskyttar fortsätter att ge oss bredd i målskyttet men framför vårat innermittfält hänförda av Magnus Berg gör en grym match idag.  En svår match då vi får en så stor ledning tidigt men vi står upp och ger oss ett skönt go inför Lördagens derby borta emot Väddö. Väddö som denna säsong har en stark svit på sin hemmaplan. Detta tar vi nu sikte på att spräcka.