RSK-NIF 1-0 (0-0)

Det satt hårt åt den här gången, men 3 poäng fick vi med oss i säsongens sista hemmamatch. Att det börjar dra sig mot höst kändes och märktes på planen som var tungsprungen och det märktes att den senaste tidens regnande hade satt sina spår.
 
Patric ger sin syn på matchen och lite annat:
 
Efter 2 raka förluster hade vi tappat greppet om andraplatsen och det har känts som det fattas lite energi i gruppen. Torsdagens träning var dock ett fall framåt med 18 man och bra fart den lilla stund vi kunde köra. Därför kändes det positivt inför matchen igår där vi hade en stark trupp trots att vi saknade Mackan och Robban som satt av sina avstängningar. Det såg också bra ut på uppvärmningen med bra fart och fokus.
Men även i denna match saknas den fart och energi som vi haft i vårt spel i många matcher tidigare under säsongen.
Vi rör oss för dåligt utan boll och tar för många felbeslut med boll. Vi drar på oss frisparkar för att vi inte orkar göra jobbet ordentligt. Även om vi inte når upp i några högre höjder så skapar vi lite i första halvlek, främst genom ett par fina crossbollar från Rikard som Tomas är nära att förvalta bra från sin högerkant. Norrskedika gör det bra och kämpar för varje poäng, de har ett par farliga omställningar men Martin, Henke och Rento är stabila där bak. Första halvlek är ganska slätstruken från vår sida och vi kan så mycket mer.
 
I andra halvlek är bollen mest på Norrskedikas planhalva och vi skapar fler målchanser än i första men det är inte så att deras målvakt behöver vara tokbra...
Vi hamnar med för många spelare på linje i kedjan och har svårt att hitta fram med bollen på marken. Men vi har bättre tålamod än i matchen mot Rasbo och nöter på istället för att bara lyfta höjdbollar i mitten.
Till slut får vi också utdelning när Turken kan panga in 1-0 efter en tilltrasslad situation, skönt! Även om vi inte gör någon höjdarmatch så fick vi
med oss de tre poäng som behövdes för att hålla liv i serien även i sista omgången. Och eftersom VP krossade IFK Uppsala så hoppas vi att Rimbo fortsätter stjälpa topplag! Och det kan väl inte vara fusk att lova att skicka nåt gott att dricka på Rimbos avslutningsfest om de trasslar till det lite för VP:)?
Hursomhelst så måste vi se till att vinna vår match borta mot ett desperat Edsbro, en nog så svår uppgift!! Men vi ska först se till att göra 2 bra träningar i veckan.
 
/ Patric

Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus