2x 1-0 i Helgen, derby imorgon

2 st 1-0 segrar ihelgen, ny fight imorgon då vi packar in oss i bilarna och beger oss norrut till Hallstavik, för derby mot Hallsta IK.

Dubbla 1-0 segrar med sent avgörande i bägge matcherna. Bra start på säsongen!

Fredagens premiär mot UNIK 2 var efterlängtad, men det kändes ganska stelt och nervöst de första 45. UNIK försvarade sig bra och låg lågt med hela laget och
vi gjorde det för enkelt för dem och använde kanterna alldeles för lite och lyckades inte hålla ett tillräckligt högt bolltempo.

0-0 i paus var ganska rättvist då vi trots vårt bollinnehav endast lyckades skapa nån enstaka målchans. I andra halvlek får vi bättre fart på bollen och lyckas även använda kanterna bättre.
Vi skapar iaf tillräckligt med chanser för att avgöra men det dröjer ända till slutminuterna innan målet kommer på straff genom Andreas. Skönt såklart och jag tycker även att vi till slut gör oss
förtjänta av de 3 poängen genom vår andra halvlek. Måste också ge beröm till det unga motståndarlaget som var väldigt disciplinerade och tålmodiga i sitt försvarsspel.

Tycker hela laget får godkänt idag och jag är väldigt nöjd med att vi håller nollan och bara har en riktig målchans emot oss på 90 minuter. Framåt kan vi mer och jag vet att det finns mycket mer
i våra duktiga offensiva spelare. Förhoppningsvis plockar vi fram det redan på onsdag mot Hallsta!

Söndagens premiär i 7an såg jag de sista 65 minuterna av. En del riktigt fina anfall men däremellan perioder av ganska slarvigt spel också. Tyckte att när vi gjorde som vi ska så hängde inte Söderbykarl med
men när det blev kamp så var de nog så starka som oss. Rento hade lite mer att göra i målet än Fredde på fredagen men även Rento höll nollan intakt. Med ett par minuter kvar så bryter Mackan på vänsterkanten och slår ett inlägg som Rikard plockar ner och Niklas A sätter dit. Ett snyggt mål!

Skönt med dubbla segrar och nu tränar vi vidare i veckan och spelar mot Hallsta på onsdag och Väddö ( 7an) på söndag.