Danderyd-RSK 3-1 (1-0)

En tuff vecka inleddes i måndags med 24 man på träningen och bra fart. Några som är lite slitna men statusen i truppen är ganska bra med knappa 2 veckor till premiär.
En trupp på 14 spelare togs ut till tisdagens match mot Danderyd SK. Tanken är att rotera i truppen och att många ska delta i 2 av veckans matcher.
Två återbud under tisdagen gjorde att truppen var lite tunn till matchen.
 
Startelvan mot Danderyd:
Arvid i mål, backlinje Mårten-Martin O-Mackan-Rikard, mf Kalle-Kevin-Engin, fw Rudi-Basse-Fredde. Mario började bredvid.
 
Första 12-13 min.  har Danderyd mycket boll och vi har svårt att få fast bollen på forwards när vi vinner den. Men vi spelar mycket stabilt bakåt och det som kommer igenom löser Arvid på ett bra sätt. Vi jobbar oss in i matchen och även om Danderyd har mest boll och skapar ett par bra chanser, ( Arvid gör bl. a en grym dubbelräddning) så tar vi bra beslut och spelar enkelt. Dock har vi svårt att skapa några heta chanser. Efter en halvtimmes spel tar Danderyd ledningen på ett fint anfall och avslut i bortre hörnet.
Tycker ändå att vi håller uppe spelet bra även om vi får fokusera mest på försvarsspel. 0-1 blir halvtidsresultatet och det är en rättvis ledning för Danderyd.
Bara 4 minuter in i andra löser vi ett inkast på ett bra sätt och Mårten slår ett bra inlägg som Engin lyckas nicka in  andrabollen på. Skön start på halvleken!
Tyvärr får det inte stå sig länge då Danderyd återtar ledningen på ett  distansskott som går ribba-in.
Vår ork börjar tryta med 20 min. kvar och Danderyd spelar lite rakare men vår backlinje gör det bra och Arvid är vaken i målet och kommer ut och avvärjer ett par anfall. Med ca en kvart kvar kommer 3-1 efter ett anfall på kanten och fint inspel till fw som har öppet mål.
En helt rättvis förlust där jag ändå är väldigt nöjd med lagets inställning och att vi håller oss till matchplanen på ett bra sätt. Arbetsinsatsen är väldigt bra och ett par spelare höjer sig över resten.
Tycker hela backlinjen gör det bra med Martin O som planens gigant, grym insats!! Arvid fick ett peptalk med Fredde efter en tung träning och gör en mycket bra insats i målet. På mitten blev det mycket springa och det gjorde vi bra, nyttiga 90 min. för Kevin och Kalle har hittat en högre prestationsnivå, kul att se! Engin imponerar genom att orka springa och även ha känslan trots att han bara tränat ett par pass och det var i januari!
Våra forwards sliter helt ok men har en jobbig uppgift men de får helt klart godkänt!
 
Träning torsdag och dubbla matcher i helgen!
 
/ Patric


Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus