Edsbro-RSK 0-5 och lite annat...

Till helgen är det äntligen dags för premiär i både div.5 och div.7. Bra timing på det då vi har hela truppen tillgänglig förutom Linus som ju varit borta sen i vintras.
Tycker som helhet att vi har en bättre trupp till årets premiär än vad vi hade möjlighet att ställa upp med förra året vid samma tidpunkt. Fler spelare som har tränat mycket bättre än förra året och flera mycket bra nytillskott i truppen kompenserar de spelare som vi tappat sen förra året. Jag tycker också att vi har blivit tydligare i vårt offensiva spel och att fler spelare har förstått sina roller och är noggrannare på planen.
Så det ska bli spännande att se på fredag hur vi står oss när det blir dags att spela om poäng på riktigt. Vi möter UNIK 2 som är svåra att veta så mycket om men vi förväntar oss att möta ett bra lag som tränar ihop med div. 3 spelare varje vecka så det blir säkert en tuff match!
 
Såg att Johannes hade tippat serien och tror att han har hyfsad koll och jag tänker inte bjuda på någon gratis tändvätska genom att tippa något lag som bottenlag men jag tror iaf att han tippat både IFK Uppsala och Håbro alldeles för långt ner i tabellen.
 
På söndag är det så dags att spela premiär i div.7 och där är det Söderbykarl som står för motståndet. Som det ser ut till helgen med alla spelare tillgängliga så är det en match jag tycker vi ska vinna.
 
Vi spelade vår sista träningsmatch i fredags med de spelare som själva kände att de ville ha en match till i benen innan premiären.
I ett regnigt Rimbo gör vi till stora delar en mycket bra match och vinner med 5-0 ( Rudi 1, Alex 1, Turken 1 och Wahlgren 2).
Vi hinner dessutom bränna en straff och ett antal bra lägen men gör en spelmässigt bra insats.
 
Ny kapten i RSK är Daniel Wahlgren och det är något som bara fått positiv respons i laget, tror att han med sitt hårda jobb och alltid positiva attityd kommer bli mycket värd för laget i både med- och motgång.
 
Som sagt, en träning kvar, sen är vi igång!
 
/ Patric

Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus