3 nya poäng i Onsdags

Ett sent inlägg om veckans derby som vi lyckades vinna med 3-1. Efter en trög första halvlek där vi mest sparkar bollen långt så går vi till paus med 0-0. Ingen var speciellt nöjd i paus och jag tycker vi tar tag i matchen på ett annat sätt i andra halvlek.
Efter tio minuter avslutar Andreas kallt och vi tar ledningen med 1-0. Strax efter tappar vi initiativet och låter Hallsta ta över.
Det dröjer inte heller lång stund innan de kvitterar till 1-1. Där hade vi en dålig period där vi tappar våra positioner och inte gör jobbet. Sen tar vi tag i spelet igen och hinner missa ett par hyfsade chanser innan Alex gör 2-1 på ett skott som ändrar riktning på en försvarare. Vi fortsätter skapa en del chanser framförallt från vår vänsterkant men inget som resulterar i mål.
Med bara några minuter kvar får Hallsta hörna som vi får undan till inkast. På inkastet står vi och sover och de får slå ett inlägg som hittar fram till fristående spelare som avslutar bra men Fredde gör en kanonräddning och returen sköts över. Små marginaler där och i slutminuten får vi frispark som Rikard slår och Wahlgren är först och styr in den till 3-1.

Ingen kanonmatch men vi tar med oss poängen och jag tycker segern är rättvis sett till antalet chanser vi skapar i andra.
Att spelet blir sämre är inte så konstigt då det var första gången för i år vi var på naturgräs.
Nu har vi div.7 match mot Väddö på söndag och sen gör vi sista träningen på Sport C på tisdag innan vi flyttar ut på Rådmansö till torsdagens träning.
En bra start på serien har vi fått och nu gäller det att jobba vidare för inga poäng delas ut gratis.