Väddö-RSK 2 3-2 (1-1)

Vi mötte för dagen ett Väddö som visade att de ville vinna mer än vad vi gjorde. I första halvlekens inledning vinner de de flesta närkamperna (om det var några) och verkar vara hungrigare än oss. Vi kommer i underläge redan i 7:e minuten. Vi kvitterar på en kanon från Engin. Vi pratar igenom vad vi ska göra i halvlek och börjar lite bättre i andra. Periodvis i andra så har vi ett bra tryck, tycker jag. Vi får sen Engin utvisad efter ett andra gult kort. Efter utvisningen gör vi ändå det ganska bra, de tar ledningen och vi kvitterar. Sen har vi en del bra chanser att avgöra innan Väddö gör 3-2 i 87:e minuten. Totalt sett gör vi en dålig laginsats, individuellt slet många hårt och fick löpa mycket. Det är något vi behöver arbeta på framöver, att få laget att fungera som en helhet, vi har kvaliten att skaka om eller slå alla lag i den här serien, men då behövs det att vi får i hop laget. Vi tar nya tag och visar BKV på torsdag vad vi kan.// Björn